perjantai 16. marraskuuta 2012

Yhteisvastuuta joulunaikaan.

Rakas Lähimmäiseni, kun yskä ei enää vaivaa, riittää mummilla unta illasta aamuun. Univelka on suuri. Isän sylissä on turvallista levätä! Toivon, että Sinäkin olet saanut nukkua Isän sylissä! Sitä pyysin Sinulle Isältä eilen illalla, rakas Mukanaeläjäni ja Lähimmäiseni.

Sydämeni on riemuinnut siitä, että monet ystävät ovat halunneet tulla auttamaan meitä lähimmäiskotilaisia hankkimaan lähimmäisille apua silloin, kun tulee äkillinen puute ja raha ruokaan ei riitä. Jumala antakoon kaikille auttajille rikkaan jouluilon!

Ensi keskiviikkona 21.11 klo 19 on Huutoniemen kirkossa konsertti, jossa saamme kuulla korkeatasoisia esityksiä. Ystävät ovat kirkko-hetken kaikille vaasalaisile valmistaneet. Kolehti menee lähimmäisten auttamiseen. Tule Sinäkin kuulemaan ja auttamaan!

Paula ystävänsä kanssa ideoi naisten iltapäivät, joista ensimmäinen on tammikuun 19. päivä klo 14 Isossa Seurakuntasalissa, Koulukatu 28! Sielläkin saamme auttaa lähimmäisiä ja viihtyä yhdessä hyvän tarjottavan ääressä keskustellen ja hyvää ohjelmaa katsellen! Kaikenikäiset naiset, Tervetuloa!

Kaarin on keksinyt joulupussit! Yhteisvoimin autamme lähimmäisiä leipoen ja jouluruokaa valmistaen ja Kaarin hoitaa pussit tarvitseville.

Kiitos, rakas Jumala, että olet herättänyt nuoret kekseliäät ihmiset auttamaan!
Kiitos, Taivaallinen Isä, että herätät meidät yhteisvastuuseen ja annat meille Pyhän Hengen siunaavan läsnäolon joulukodeissamme! Aamen

Tänä aamuna, 16.11.2012, rakkaudella MummiEi kommentteja: