lauantai 24. marraskuuta 2012

Ystävä, Jumalan lahja.

Rakas Lähimmäiseni, olen saanut elää kolme päivää ystävän kanssa. Rakas ystäväni, Salme, tuli, ja oli läsnä, ja jakoi kanssani ajan ja kaikki kokemukset. Ja kokemuksia on riittänyt! Juonto Huutoniemellä, alkupuheenvuoro Ylistysillassa Vaasan Kirkossa ja tänään vielä keräämme toisen ystävän kanssa ABC:llä rahaa lähimmäisten jouluavustuksiin! Sitten mummi saa jo hiljentyä joulun viettoon!

Ihmettelen kanssasi, kuinka suuri lahja on Ystävä! Salmen tapasin joskus yli neljäkymmentä vuotta sitten. Olin itsesäälin ja masennuksen suossa. Silloin Salme terveen järkensä ja Jeesuksen rakkauden kanssa oli aarre minulle. Kun Jeesus tuli minun elämääni, yhteinen Vapahtajamme, sitoi meidät iki-ystäviksi. On mennyt vuosia, ettemme ole olleet tekemisissä, mutta milloin vain soitamme toisillemme, yhteys on läsnä. Jeesus ja rukous pitävät ystävyyttä yllä. Ihmeellinen Jumalan rakkaus!

"Voisinpa Jeesuksestani nyt laulaa sydämestäni! Hän tuli tänne päälle maan suuressa rakkaudessaan, suuressa rakkaudessaan. Hän kärsi ristinkuoleman. Sovitti synnit maailman. Jumalan rauhan siitä saan ja perinnöksi taivaanmaan, ja perinnöksi taivaanmaan. Jo täällä armon ajassa, Jumalan valtakunnassa autuudestani iloitsen anteeksi synnit uskoen, anteeksi synnit uskoen. Jumala seurakunnassaan varjelee, hoitaa lapsiaan. Kun synti kietoo ahdistaa, Jeesuksen veri puhdistaa, Jeesuksen veri puhdistaa. Edessä armoistuimen pääsemme alta taakojen, ja kiitoslaulu helähtää, kun taivaan armo lämmittää, kun taivaan armo lämmittää. Kotona kerran taivaassa katsella saamme Jeesusta. Myös minä uutta virttä saan riemuiten käydä laulamaan, riemuiten käydä laulamaan." Virsi 343.

Tänä aamuna, 24.11.2012, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: