sunnuntai 18. marraskuuta 2012

"Rohkaisun sana Herran kansalle."


"Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne. Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä." Psalmi 40:1-2.

Rakas Lähimmäiseni, Sinun ja minunkin kärsivällisyys loppuisi , jos naapuri heittelisi ohjuksia jatkuvasti kesken tavallisen arkipäivän meidän tontillemme. Näin on tapahtunut Israelissa. He yrittävät sanoa nyt, että kiusanteon on loputtava! Vain Amerikan presidentti Obama antaa tukensa Israelin kansalle. Kaikki muut syyttävät heitä tästä kärjistyneestä tilanteesta, koska ihmiset eivät tiedä, miksi tähän on tultu. Herra auta!

Rukoillaan, rakkaat uskovat ihmiset, että Herra, Israelin Jumala ja meidän Jumalamme, saattaisi nämä veljeskansat rauhaan keskenään. Rukoillaan, että he voisivat elää sovussa toistensa kanssa kunnioittaen toisiaan. Herra, ilmesty Sinä heille ja anna rakkautesi ja anteeksiantosi heidän sydämiinsä! Tätä pyydämme Jeesuksen nimessä.

Herra, kansojen Jumala, estä sota verinen! Sinun nimessäsi ja voimassasi Jeesus!

Tänä sunnuntaiaamuna, 18,11,2012, murhemielellä Mummi.Ei kommentteja: