keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Sanassa on turva ja lohdutus.

Rakas Lähimmäiseni, kiitollisuus sydämessäni herään tähän tähän puhtaan lumen valaisemaan keskiviikkoaamuun. Olen saanut nukkua, sillä yskä ei ole vaivannut yöllä, ja iloitsen siitä, että Isä on hyvin hoitanut rakkaita ihmisiä, jotka ovat tarvinneet kipeästi Taivaallista Ylilääkäriä elämässään. Kiitos, että Sinä, Isä, hoidat ja vahvistat! Kiitos, että Sinun sanasi on jalkaimme lamppu!

Päivän sana avaa minulle Psalmin 119. Lue se minun kanssani! Se opettaa meille, että Jumalan Sanassa on turva ja lohdutus. Tiedätkö, että tämä Psalmi osuu Raamatun keskikohtaan. Palminkirjoittaja iloitsee laista ja armosta. Jumala on nöyryyttänyt häntä ja hän on sisäistänyt Jumalan säädökset: "Minä iloitsen sinun käskyistäsi, jotka ovat minulle rakkaat. Minä kohotan käteni sinun käskyjesi puoleen, jotka ovat minulle rakkaat, ja tutkistelen sinun säädöksiäsi. Muista sana, jonka olet palvelijallesi puhunut, sillä sinä olet antanut minulle toivon. Se on minun lohdutukseni kurjuudessani, että sinun lupauksesi minua virvoittaa"....
"Kuinka makeat ovat minulle sinun lupauksesi! Ne ovat hunajaa makeammat minun suussani. Sinun asetuksistasi minä saan ymmärrystä; sentähden minä vihaan kaikkia valheen teitä. Sinun sanasi on minun jalkaini lamppu ja valkeus minun tielläni."

Kiitos, rakas Jumala, siunaavasta sanastasi, jolla meitä vahvistat! Kiitos siitä, että saamme olla edessäsi rukouksessa jatkuvasti. Siinä saamme siunauksesi ja rauhasi arjen paineissa. Kiitos, että olet hoitanut, lohduttanut ja parantanut! Kiitos, että kuulet rukoukset ja vastaat hyvän tahtosi mukaan! Kiitos, Isä, että olet valinnut meidät lapsiksesi Jeesuksen tähden! Ole kiitetty ja ylistetty! Aamen.

Tänä aamuna, 7.11.2012, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Heeka kirjoitti...

Kiitos rakas Airi-mummi aina niin ihanista ja ravitsevista sanoistasi.
Heeka = Hellevi P

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Hellevi kannustuksesta! Olisi kiva kuulla, kuinka päiväsi menevät uudessa elossa. Mummi