lauantai 10. marraskuuta 2012

Tulevaiset Hän teille julistaa.

Rakas Lähimmäiseni, eilen luonani oli uskova ystävä, joka ihmetteli sitä, kuinka hän näki unen, että hänen poikansa sanoi: "Minä menen naimisiin!" Seuraavana päivänä poika soitti, että hän on löytänyt tyttöystävän! Olimme rukoilleet pojalle ystävää jo pitkään. Saimme rukousvastauksen. Ilo siitä, että Taivaallinen Isä ilmoitti siitä äidille jo edeltäkäsin unessa. Kiitimme hyvää Jumalaa!

Rakas Lähimmäiseni, Sinäkin olet kokenut vastaavaa. Olet nähnyt, kuinka Jumala on vastannut rukouksiisi. Olet nähnyt, kuinka Hän on johdattanut Sinua ja rakkaitasi. Ja joskus Sinulle on kerrottu tai näytetty unessa tulevia asioita. Näin Jumala rakkaudessaan ilmoittaa, että Hän on kanssasi. Hän ohjaa Sinun elämääsi. Usko, että Kolmiyhteinen Jumala toimii ja vaikuttaa, elää ja hallitsee! Muistan jostakin Raamatun sanan: "Tulevaiset Hän teille julistaa!"

Muistan oman hämmästykseni ja ihmettelyni vuosien takaa. Ystävän vauva oli tehohoidossa. Kaikki rukoilimme lakkaamatta, että Jumala parantaisi. Näin lapsen ikkunan takaa. Hän oli kalpeana hengityskoneessa. Parin päivän päästä Jumala sanoi minulle yllättäin: "Saaran lapsi on kotona!" Soitin heti ystävälle. "Totta se on, lapsi makaa tässä mahani päällä". Jumala kosketti ja paransi! Mikä ilo, mikä näyttö Jumalan läheisyydestä ja huolenpidosta minuakin , rukoilijaa kohtaan!

Pakko laulaa vanha virsi: "On ihanata ylistää Sinua Jumalamme. Ja laulain kiittää, armoas, hyvyyttäs, kohtahamme. Sä kuljit aina kanssamme, veit taisteluissa voitolle ja olit auttajamme!"

Tänä aamuna, 10.11.2012, rakkaudella Mummi.
Ei kommentteja: