torstai 20. joulukuuta 2012

Antamisen ilo.

Rakas Lähimmäiseni, tänään olen saanut katsella onnellisia ihmisiä, lapsia, nuoria, aikuisia, vanhuksia, miehiä ja naisia! Kaikki onnellisina siitä, että ovat saaneet  antaa omastaan ja tuoda lähimmäisilleen jouluiloa. Voi, kuinka erään pienten lasten äidin silmät loistivat, kun hän kantoi paistamaansa kakkua lahjapöydälle! Hän halusi antaa sen sellaiseen kotiin, jossa  äiti ei jaksa, tai hänellä ei ole varaa kakuntekoon. Voi, kuinka pienen Nooan ja toisten lasten silmät loistivat, kun he saivat lajitella tuotuja tavaroita oikeisiin pöytiin. Lahjoja tuli mahdottoman paljon. Tuntui siltä, että kaikki vaasalaiset saivat tehdä talkootyötä yhdessä varattomien lähimmäisten auttamiseksi. Mummi katseli sitä iloa silmät vesissä! Taivaan Isä antoi ilon lahjoittajien sydämiin, se oli aitoa rakkauden iloa! Taivaanisä itse palkitsee jokaiselle hänen tuomansa lahjan! Sanotaan, että me lainaamme Herralle.

Kiitos, Karin, vetäisit oikeasta narusta! Tapahtui joulun ihme.

"Hoivatkaa sentähden toinen toistanne, niinkuin Kristuskin on teidät hoivaansa ottanut." Room. 15.7, kehottaa Raamattu! Herätä Sinä, Taivaanisä, antamisen ilo meidän suomalaisten sydämiin arkenakin, ettei kenenkään tarvitse kärsiä puutetta ja nälkää. Herätä meidät näkemään lähimmäisen hätä! Anna meille usko Jeesukseen ja opeta meitä rakastamaan toisiamme. Aamen.

Tänä iltana, 20.12.2012, rakkaudella Mummi.

4 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Oli varmaan riemullista katseltavaa.
Sitä sydämen iloa toivotan sinulle ja kaikille lukijoille sekä näinä joulunaluspäivinä että itse jouluna.

Terttumarja kirjoitti...

Hyvää Joulua ja Siunattua Uutta Vuotta!
Kiitokset blogistasi.

sylvi kirjoitti...

Voin kuvitella miten on ilo nähdä ihmisten antamisen iloa.
Iloa ja siunausta sinun Jouluusi

mummi kirjoitti...

Teille kaikille rakkaille; Runoystävä, Rosina ja Sylvi, samoinkuin muillekin rakkaille lukijoilleni, toivon aitoa antamisen iloa ja joulunrauhaa, jonka Jeesus meille antaa! Viettäkää läheisyyden joulua rakkaittenne kanssa! Sinä, joka olet yksin kotona, Muista, että Jeesus on kanssasi. Hän rakastaa Sinua ja Hän antaa Sinulle sydämen joulun. Kiitetään Jeesusta, kaikki! Mummi