tiistai 18. joulukuuta 2012

Pyhän Hengen tie.

Rakas Lähimmäiseni, pitkästä aikaa herään aamuyöstä. Yön valkea hiljaisuus puhuu minulle vahvasti! Katsonpa mihin suuntaan tahansa, pehmeä valkoinen lumi peittää maan. Saamme valkoisen joulun! Saamme ottaa vastaan Jeesuksen, maailman Valkeuden, puhtaassa, valoisassa maisemassa!

Olen lukenut uudelleen poikani Jarin kirjaa Pyhän Hengen tie. Luin sen ensi kerran 1997, kaksi vuotta sen jälkeen, kun olin saanut parantua astmastani Vaasan kirkossa. Jumalan Pyhä Henki paransi minut naurun kautta. Silloin oli Toronton nauruherätys suuren tuomion kohteena ja minäkin sain siitä osani, kun olin nauranut. Tuosta nauru-herätyksestä en ole enempää kuullut, mutta Jumalan parantava Henki muutti kokonaan elämäni. Mieheni tuli uskoon, kun näki muutoksen minussa, ja minä sain vapauden ja ilon todistaa Vapahtajastani ja Jumalan työstä elämässäni. Kaikki sisäinen jännitys otettiin pois! Ihmeellinen Kolmiyhteisen Jumalan voima, ihmellinen Pyhän Hengen voima!

 Rakas Ystävä, laulathan kanssani virren 27: "Juhlimaan tulkaa toivon täyttymistä, rientäkää, kutsuu nyt Betlehem! Etsikää lasta, taivaan kuningasta, ja kumartamaan tulkaa ja kumartamaan tulkaa ja kumartamaan tulkaa Herraamme! Herrojen Herra, valo maailmamme, ihmisen lapseksi syntynyt. Katsokaa lasta, taivaan kuningasta ja kumartamaan tulkaa ja kumartamaan tulkaa ja kumartamaan tulkaa Herraamme! Kaikuvat virret enkeleiden kuoron, niihin me yhdymme riemuiten; kunnia olkoon taivaan Jumalalle ja maassa olkoon rauha ja maasssa olkoon rauha ja hyvä tahto luona ihmisten!"

Tänä aamuna, 18.12.2012, rakkaudella Mummi.

Ps. Kerron Jumalan töistä elämässäni kirjassa "Pieniä ja suurua ihmeitä".
2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Huomenta!

Kiitos tämän aamun kirjoituksestasi! Minäkin olen yllättävän aikaisin hereillä. Mieheni lähti töihin eikä minua enää nukuttanut.

Eilen sain ravistettua itseäni sen verran liikkeelle, että pääsin hiukan joulusiivouksen alkuun. Nyt vain jatkamaan sitä, että koti olisi edes jonkinlaisessa kunnossa jouluna.

Kyllä nuo Jumalan parantamistavat ovat aika erikoisia välillä. Kiitetään niistä kaikista.

Eilen olin vesijuoksemassa, mikä on mukavaa puuhaa. Uimahallin seinille kiinnitettiin enkelikuoroja ja joulun tähti. Pakkohan siinä altaassa ollessa oli laulaa "Kuului laulu enkelten..." Toisia uimareita näytti hymyilyttävän. Menen tänäänkin uimahalliin, sillä siellä on tänään kynttiläuintia eli uidaan kynttilöiden valossa. En tiedä, saako siellä tänään laulaa. Ei eilenkään kyllä kukaan tullut kieltämään minua.

Iloista tätä päivää sinulle, Mummi ja kaikille muillekin.

Nyt huomasin taas uuden asian, joka helpottaa kirjoittamista. Tavallisesti tuo kirjoitusruutu on hyvin pieni. Kun laittaa hiiren nuolen ihan ruudun nurkkaan, niin tulee vinonuoli, jolla ruutua voi vetää isommaksi. Ainakin minusta on mukavampaa kirjoittaa vähän isompaan ruutuun.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Runoystävä,kaikista kirjoituskikoista ja hyvistä teksteistäsi. Minäkin yritän siivota huomenna. Tänään leivoin pikkuleipiä. Hiljaa tehden hyvä tulee! Mummi