lauantai 15. joulukuuta 2012

Tehkää tie Kuninkaalle!

Rakas Lähimmäiseni, huomenna sytytämme kolmanen kynttilän. Kun luin "Sanan ajan" tekstin huomiselle, se herätti minut: Se on niin hieno, että minun on kirjattava  se Sinulle kokonansa. Meille sanotaan: "Tehkää tie Kuninkaalle!"

"-- Kertokaa Johannekselle, mitä kuulette ja näette: Sokeat saavat näkönsä ja rammat kävelevät, spitaaliset puhdistuvat ja kuurot kuulevat, kuolleet herätetään henkiin ja köyhille julistetaan ilososanoma. Autuas se, joka ei minua torju" Heidän mentyään Jeesus alkoi puhua ihmisille Johanneksesta: "Mitä te lähditte autiomaahan katsomaan? Ruokoako, jota tuuli huojuttaa? Vai mitä te luulitte näkevänne? Kenties hienosti pukeutuneen miehen? Kuninkaanlinnoista te niitä löydätte, jotka hienostevat vaatteillaan! Mitä te sitten odotitte näkevänne? Profeetanko? Aivan oikein , ja minä sanon teille, että hän on enemmänkin kuin profeetta. Hän on se, josta on kirjoitettu: - Minä lähetän sanansaattajani sinun edelläsi, hän raivaa sinulle tien." Matt. 11:2-10.

"Herra, kuinka tehdä tietä Sinulle, joka itse olet luova sana? Kuinka tehdä tietä sinulle, joka hallitset kaikkea ja olet kaikkialla läsnä? Saavu sydäntemme louhikkoihin, joissa tiet ovat särkyneet ja polut ovat kasvaneet umpeen. Puhkaise esiin elävän veden kuivuneet uomat, raivaa kaikki esteet valtakuntasi tieltä."

Rakas Lähimmäiseni, kuunnellaan huomenna tarkkaan Jumalan elävää Sanaa, niin Kunnian Kuningas tulee ja täyttää sydämemme rauhalla, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi! Hyvää joulun odotusta Sinulle, Ystäväni!

Tänä aamuna, 15.12.2012, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: