lauantai 1. joulukuuta 2012

Turva Jumalassa.

Rakas Lähimmäiseni, aamuhartaudessa puhuttiin turvallisuudesta. Tunnetko Sinä, Lähimmäiseni olosi ja elämäsi turvalliseksi? Taas tekee mieleni kehua Jeesusta! Hän antaa armon ja turvallisuuden. Sydän saa rauhan, vaikka kipu kalvaa kantapäässä. "Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa, kuin on tähti taivahalla, lintu emon siiven alla."

Jeesus antaa meille "lujat armot"! "Vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, mutta minun armoni ei sinusta väisty, eikä rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi." Jes.54:10. Me saamme vedota Jumalan lupauksiin, kun tulee turvaton olo. Me voimme rukoilla , että Jeesus rauhoittaa mielemme, kun alamme murehtia puutteitamme. Saamme pyytää, että Isä ottaa meitä vaivaavat  kivut ja taakat pois.

Monet ystävät ovat pyytäneet esirukousta, että he saisivat nukkua yöllä. Yhdy Sinäkin Lähimmäiseni tähän rukoukseen: Rakas Jumala, ota Sinä, Isä, syliisi minut ja kaikki turvattomat ja murehtivat ihmiset. Kuiskaa meidän korvaamme se paras lupauksesi: "Älä pelkää, Lapseni, minä pidän sinusta huolen!"

Kun kuulemme Isän kuiskauksen, kiitämme siitä, uskomme sen omaksemme ja nukumme Isän sylissä turvallisesti koko yön. Kiitetään Herraa!

Tänä aamuna, 1,11,2012, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: