keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Pyhä Henki meissä.

Rakas Lähimmäiseni, ajattelitko Sinä mielessäsi lukiessasi eilistä tekstiäni, että saatanakin tekee noita tekoja? Minäkin tiedän, että tekee, mutta aivan eri ihmisille. Minun henkeni todistaa minulle, että olen Jumalan lapsi. Kun nousin silloin kirkon lattialta, henkeni ylisti Jumalaa, en sitä itse tehnyt. Pyhä Henki minussa ylisti Jumalaa! Se rakkaus, joka minussa silloin vaikutti, toi Vapahtajani lähemmäksi kuin koskaan. Tuo Pyhän Hengen parantava kosketus muutti uskonelämäni täysin ja mieheni uskoontulo muutti elämämme yhteisessä kodissa. Jumalan Pyhä Henki yhdisti meidät.

Roomalaiskirjeen kahdeksas luku on minulle rakas luku. Se kertoo Pyhästä Hengestä ja meistä Jumalan lapsista, joissa Pyhä Henki vaikuttaa: "Sillä kaikki, joita Pyhä Henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia. Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: "Abba! Isä!" Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että me olemme Jumalan lapsia. Mutta jos olemme lapsia, niin olemme myös perillisiä, Jumalan perillisiä ja Kristuksen kanssaperillisiä, jos kerran yhdessä hänen kanssaan kärsimme, että me yhdessä myös kirkastuisimme." jakeet 14-17.

Rakas Jumala, kiitos, että silloin paransit minut yllättävällä tavalla, että Teuvokin löysi Vapahtajansa! Kiitos, että nyt saan liki kahdeksankymppisenä katsella Pyhän Hengen työtä ja Sinun hyvää johdatustasi elämässäni. Kiitos, että Jeesuksen armo riittää meille jokaiselle ja kaikenikäisille! Ole ylistetty Kolmiyhteinen, Pyhä, Jumala! Aamen.

Tänä aamuna, 19.12.2012, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: