keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Kiitos rakkaista ihmisistä!

Hyvää huomenta, rakas Lähimmäiseni. Herään sydän täynnä riemua! Herra näytti, kuinka rikas olen. Minulla on paljon rakkaita ihmisiä. Herra näytti heidät kaikki minulle tänä aamuna. Ilo ja kiitos teistä jokaisesta!

Yritän muistella Sinulle heidät kaikki, mutta tiedän, että moni, erittäin rakas, jää tästä listasta pois. Älä välitä, Sinutkin muistan jonain aamuna, kun mieli on virkeä. Ilo omista rakkaistani elää joka päivä! Kun Teuvo eli kanssamme. meitä oli täysi tusina, nyt tietä on kymmenen rakasta. Olette elämäni ilo! Sinä, joka tätä luet, olet rakas ystäväni, Sinustakin kiitän joka päivä! Seurakuntaystävät, raamattupiiriystävät, rukousystävät, porsliiniystävät, lähimmäiskotiystävät, jumppaystävät, runoystävät ja lähisuku. Ja tietenkin sydänystävät, jotka  minusta, vanhuksesta, huolehditte ja talutatte minua, etten liukastuisi tiellä. Kiitän Teistä kaikista Taivaallista Isää, joka Teidät minulle on antanut! Rukoilen Teille kaikille runsasta Herran siunausta jokaiseen päivään tulevana vuotena 2013 ja Vapahtajan antamaa vapautta, lepoa ja iloa joulunpyhiksi!

Olen käynyt tämän syksyn senioreille tarkoitetulla luovan kirjoittamisen kurssilla kerran kuussa. Näyte syksyn sadosta tähän loppuun:

Lumimies.

Poikani antoi minulle lahjan.
Miehen, joka puhdistaa
pihani lumesta.
Mikä ilo!
Lumi ei ole este.
Mummi pääsee ulos,
vaikka sankasti tupruttaisi.

Tänä aamuna, 12.12.2012, rakkaudella Mummi

7 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Kiitos tämän aamun tekstistä, rakas Ystävä! Aika ihmeellistä, että sinusta on tullut niin läheinen heti ensitapaamisestamme asti. Näin Jumala johdattaa meitä.

Siunausta ja iloa tähän päivääsi!

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, Herra meidät yhdistää! Hän on meidän Isämme ja voimamme. Hän antaa tekstit, kun jaksan ottaa ne vastaan. Kiitetään! Mummi

Runoystävä kirjoitti...

On ihanaa, kun sinä sanot aina: "Kiitetään!" Siitä ne asiat menee oikeaan järjestykseen.

Siunausta tähänkin lumiseen päivääsi!

mummi kirjoitti...

Kiitos on siunauksen äiti! Herraa on hyvä kiittää, kun on syytä kiitökseen. Uskotko Sinä näin, Runoystävä? Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mummi ihanasta ja tarpeellisesta sanomasta. Voimia ja siunausta elämääsi ja hyvää adventinaikaa.~ eila

Runoystävä kirjoitti...

Kyllä minä uskon noin. Ja jos ei olekaan syytä kiitokseen ja alkaa kuitenkin kiittää, niin sitä syytä sitten tulee vähän ajan päästä. Se Jumalan toimintatapa on aika erikoinen. Eli kiitetään!

Sellainen lisäys muille kommentoijille, että oletteko huomanneet, että ne kirjoitettavat kaksi sanaa saa vaihdetuksi toisiksi, jos ne ovat kovin epäselviä. Kun painaa sitä ympyränä olevaa nuolta, niin tulee uudet sanat näkyviin.

mummi kirjoitti...

Rakkaat; Runoystävä ja Eila, ihana, kun olette huomanneet, että kiitos lisää kiitosta! Kiitetään joulunajasta ja yhteydestä! Mummi