perjantai 16. tammikuuta 2015

Anotaan, niin meille annetaan!

Rakas Lähimmäiseni, pyydetään Herralta enkeleitä matkaamme, sillä tiet ovat taas liukkaat suojasään takia. Minä tein eilen aikamoisen ilmalennon kaksois-siskoni pihassa. Onneksi putosin terveelle lonkalleni ja onneksi iskin vain olkapääni porraskiveen! Kiitin Jumalaa kiittämästä päästyäni! Siinä olisi voinut käydä tosi huonosti. Suojelusenkeli oli läsnä, kun selvisin parilla mehevällä mustelmalla.

Flunssaa sairastaessani olen lukenut Psalmeja. Tuskin mikään elämän alue ei jää siellä käsittelemättä. Psalmin kirjoittajat tuntevat Jumalan. He etsivät lakkaamatta Jumalan läsnäoloa ja siunausta. He kiittävät ja antavat kunnian Jumalalle. Kuinkas me, jotka elämme Jumalan lapsina 2015 vuotta Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen syntymän jälkeen; olemmeko me niin kiireisiä, ettemme ehdi tutustua Jumalan valtasuuruuteen, siihen rikkauteen, mikä meillä on Jeesuksessa Kristuksessa ja Hänen armonsa syvyyteen. Jeesus sanoo meille: "Te eksytte, kun ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa!" Matt.22.29.  "Tähän asti te ette ole anoneet mitään minun nimessäni, anokaa, niin te saatte, että teidän ilonne olisi täydellinen." Joh.16: 24.

Paavali opastaa meidänkin seurakuntiamme Tess. 5 luvussa: "Mutta me pyydämme teitä, veljet antamaan tunnustuksen niille, jotka tekevät työtä teidän keskuudessanne ja ovat teidän johtajanne Herrassa ja neuvovat teitä, sekä pitämään heitä erinomaisen rakkaina heidän työnsä tähden. Eläkää rauhassa keskenänne. Me kehoitamme teitä veljet: nuhdelkaa kurittomia, rohkaiskaa alakuloisia, holhotkaa heikkoja, olkaa pitkämieliset kaikkia kohtaan. Katsokaa, ettei kukaan kosta kenellekään pahaa pahalla, vaan pyrkikää aina tekemään hyvää toinen toisillenne ja kaikille. Olkaa aina iloiset. Rukoilkaa lakkaamatta. Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa. Henkeä älkää sammuttako, profetoimista alkää halveksiko, mutta koetelkaa kaikki ja pitäkää se mikä hyvää on; karttakaa kaikenlaista pahaa.

Mutta itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonansa ja säilyttäköön koko teidän henkenne ja sielunne ja ruumiinne nuhteettomina meidän Herramme Jeesuksen Krisuksen tulemukseen. Hän, joka teitä kutsuu on uskollinen ja hän on sen myös tekevä.....Meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen armo olkoon teidän kanssanne."

Tänä aamuna, 16.1.2015, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: