sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Jeesus herättää uskon

Rakas Lähimmäiseni, tänään on lepopäivä. Saamme mennä seurakuntaan kuulemaan Sanaa aiheesta Jeesus herättää uskon.

Me muistamme, että usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy. Me muistamme Jeesuksen sanat: "Niinkuin uskot, niin sinulle tapahtuu." Me muistamme Aabrahamin, uskon isän, jolle Jumala sanoi: "Mene ja uhraa poikasi Iisak!" Aabraham uskoi, että viime hetkellä Jumala säästää hänen poikansa, ja niin kävi. Jumala antoi Aabrahamille tuon lujan uskon. Meillekin Jeesus antaa uskon, kun elämme Jumalan lapsina. Meitäkin Jumala voi koetella. Jos uskomme osittautuu vähäiseksi, me saamme pyytää, että Jumala vahvistaa uskoamme. Kun luemme Jumalan Sanaa Pyhä Henki vahvistaa uskoamme. Kaikki Jumalan lupaukset vahvistavat uskoamme. Uskomme vahvistuu seurakuntayhteydessä. Pyhä Henki avaa Sanan saarnan ja Jeesus antaa ruumiinsa ja verensä ehtoollisella voimaksemme. Tänään Jeesus haluaa hoitaa meitä kaikkia, mennään Sanankuuloon!


Sanan ajan rukous: "Jeesus, Vapahtajamme. Meissä itsesämme ei ole uskoa. Emme voi myöskään herättää sitä toisissa. Kiitos uskon lahjasta. Kiitos kasteesta, jossa kutsuit meidät lapsiksesi. Kiitos Pyhästä Hengestä, joka vahvistaa uskoamme ja kutsuu meitä yhä uudelleen Sinun luoksesi. Vahvista uskoamme elämän eri vaiheissa, kunnes koittaa hetki, jolloin uskomme muuttuu näkemseksi. Aamen"

Tänä aamuna, 25.1.2015, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siunattua pyhäpäivää sinulle rakas mummi!

Ilo valtaa mieleni kuun saan "kuulla" sinun lempeää ääntäsi ja sanojasi uskosta .
Kirjoitit joskus eräästä naisesta, jonka kohtasit linja-autossa ja annoit hänelle kirjan "Pieniä ja suuria ihmeitä". Millainen kirja tämä on ja onko sitä vielä saatavissa ?
T."orvokki"

mummi kirjoitti...

Rakas Orvokki, yksi kirja on vielä laatikon pohjalla! Jos sen haluat, kirjoita osoitteesi sähköpostiini airiinkeri@gmail.com. Mummi

amppu kirjoitti...

Hyvää oloa kaikille!pidän siitä kun puhutaan jumalasta.haluaisin mummi rakas,että kertoisit vähän vinkkejä että miten pääsee jumalan lähelle ja ehkäpä luokse.rakkain tervein:amppu