torstai 8. tammikuuta 2015

Me rukoilemme Jeesuksen nimessä

Rakas Lähimmäiseni, Tänään olen saanut ihmetellä Isän hyvää johdatusta. Odotin rakkaita vieraita kotimatkallaan luokseni iltamyöhän asti. He hoitivat puhelimeni kuntoon tultuansa.Kun tulin päivällä kauppareissulta väsyneenä, tuli nuori ystäväni ja halusi imuroida. Herra Sinut lähetti, kiitos kun tottelit!

Niin paljon ilahduin ystävien tulosta, että uni ei vieläkään tule. Luin hiljaisuuden rukouksia. Sieltä kirjaan Sinullekin Lähimmäiseni, pari hyvää rukousta:

"Herra, kerran sinä elit ihmisenä maan päällä. Autoit niitä, jotka tarvitsivat sinua. Annoit ihmisille uuden elämän, uuden voiman anteeksiantamuksen kautta. Jumalan Henki vaikutti sinussa, niin kuin vielä tänäänkin. Sinä elät meissä Henkesi kanssa, Sanan ja Sakramentin kautta. Sinun Henkesi opettaa meitä rukoilemaan, etsimään läheisyyttäsi, antautumaan ilolla sinun hoitoosi. Auta, ettemme yrittäisi määräillä Hengen teitä, vaan sen sijaan kiittäisimme siitä, että sinä tahdot toimia meissä, meidän kauttamme kirkossasi - Henkesi kautta. Auta, että sallisimme sinun johdattaa meitä sinne mihin tahdot."

"Taivaallinen Isä - Kiitos että saan esirukouksessa antaa jokaisen ihmisen sinun hyviin käsiisi. Salli rukouksen hengen asua minussa aina kun kuuntelen toista ihmistä. Opeta minulle sisäistä viisautta ja rakkautta, että osaisin oikealla tavalla iloita sen kanssa joka on iloinen ja surra sen kanssa joka on murheellinen." Aamen.

Tänä aamuna, 8.1.2015, rakkaudella mummi

Ei kommentteja: