lauantai 17. tammikuuta 2015

"Herra kädelläsi"

Rakas Lähimmäiseni, muistatko Paavalin hyvän ohjeen Filippiläiskirjeen neljännessä luvussa, jakeet 6-7: "Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saatakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi. Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa."

Eilen illalla sain viestin, joka hämmensi koko elämäni. Muistin tuon Paavalin kehoituksen ja menin polvilleni Isän eteen. Kerroin Hänelle asian ja kiitin, että Jumala voi sen selvittää! Kaikki on Hänen kädessään, eikä mikään ole Hänelle mahdotonta. Rauha tuli sydämeeni! Minä saan nukkua, ja yllättävä asia on Jumalan Kaikkivaltiaissa käsissä. Hän sen selvittää. Minulla ei ole siihen mahdollisuuksia eikä voimaa.

Jumalan rauha tuo mieleeni virren 517, laulathan sen kanssani: "Herra kädelläsi asua mä saan, turvallisin käsi päällä maan. Siellä kaikki saavat uuden sydämen, rauhan annat haavat sitoen. Onneni on olla Herraa lähellä, turvata voin yksin Jumalaan. Onneni on olla Herraa lähellä, tahdon laulaa hänen teoistaan. Herra kädelläsi iloita mä saan, se on rikas käsi antamaan. Siellä srmahdusta meille tarjotaan eikä kadotusta milloinkaan. Onneni on olla Herraa lähellä, turvata voin yksin Jumalaan. Onneni on olla Herraa lähellä, tahdon laulaa hänen teoistaan. Herra kädelläsi itkeä mä saan, kohonnut ei käsi kostamaan. Sitä naulat pisti, pahuus ihmisten, anteeksi soi risti kaiken sen. Onneni on olla Herraa lähellä, turvata voin yksin Jumalaan. Onneni on olla Herraa lähellä, tahdon laulaa hänen teoistaan. Herra kädelläsi uneen painan pään, kutsut ystäväsi lepäämään. Käsi minut kantaa uuteen elämään, ikirauhan antaa, valoon jään. Onneni on olla herraa lähellä, turvata voin yksin Jumalaan. Onneni on olla Herraa lähellä, tahdon laulaa hänen teoistaan."

Tänä aamuna, 17.1.2015, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Psalmi 73:28, siinä on tuo sama ajatus.

mummi kirjoitti...

Rakas Metsätyttö, Sama ajatus siinä Psalmissa ja monessa muussakin köhdin Raamatussa! Onnellinen hän, joka panee toivonsa Herraan! Mummi