torstai 22. tammikuuta 2015

Me olemme oksat!

Rakas Lähimmäiseni, tyyni, rauhallinen yö, jonka Isä on antanut meidän lepoamme varten. Olen lukenut Johanneksen evankeliumin viidettä lukua, jossa Jeesus esittelee itsensä.

 "Minä olen viinipuu ja te olette oksat, joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä. Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois, niinkuin oksa, ja hän kuivettuu: ja ne kootaan yhteen ja heitetään tuleen, ja ne palavat. Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen. Siinä minun Isäni kirkastetaan, että te kannatte paljon hedelmää ja te tulette minun opetuslapsikseni Niinkuin Isä on minua rakastanut, niin minäkin olen rakastanut teitä, pysykää minun rakkaudessani. Jos te pidätte minun käskyni, niin te pysytte minun rakkaudessani, niinkuin minä olen pitänyt Isäni käskyt ja pysyn hänen rakkaudessaan."

 Rakas Ystävävä, otetaan uskossa vastaan nämä Jeesuksen sanat ja lupaukset ja luotetaan niihin!
Eilen porsliinipiiri kokoontui minun kodissani. Kymmenen rakasta sisarusta, Jeesuksen opetuslasta, jotka kaikki taistelemme liikoja kiloja ja kangistumista vastaan.  Ei löytynyt reipasta musiikkia, joka olisi tahdittanut meitä jumppaan ennen jäätikköiselle tielle lähtöä.- Mutta onhan meillä virret! Usko tai älä, jalat ja kädet liikuivat ketterästi virren "Ystävä sä lapsien" tahdissa. Löytämisen ilon vallassa halasimme rakkaasti toisiamme erotessamme! Kokeilepa!

Ystävä sä lapsien, katso minuun pienehen. Minne käynkin maailmassa , sinä olet hoitamassa.Onni täällä vaihtelee, taivaan Isä suojelee." Virsi 492: 1 säkeistö

Tänä aamuyönä, 22.1.2015, rakkaudella Mummi.

3 kommenttia:

amppu kirjoitti...

Kiitos tästä vinkistä ja oli varmaan ihan kiva kokemus.olet hyvin valoisa ja uskon että jumala auttaa sinua paljon ja on kanssasi.jumala auttaa kaikkia jotka rukoilee.amppu.

mummi kirjoitti...

Rakas amppu, aion jumpata joka aamu tämän virren kanssa. Samalla saan rukoilla Isää virren sanoilla. Pienihän olen Isän silmissä, vaikka olenkin ylipainoinen. mummi

amppu kirjoitti...

Ihan kiva ei kuitenkaan Se että olet ylipainoinen��