perjantai 23. tammikuuta 2015

Sinä olet Jumalalle rakas.

Rakas Lähimmäiseni, villasukat, pitkät unet! Kiitetään Isää yön levosta! Kiitetään Jumalaa varjeluksesta liikkuessamme ulkona! Muistan aikojen takaa tiedotuksen: "Uutta lunta hangella, luistava keli!" Nyt on varmaan pääkallokeli. Isä, lähetä enkeleitä suojelemaan!

Juha Vähäsarja kirjoitti eilen siitä, kuinka paljon Jumala meitä rakastaa. Sinä, joka vielä sitä epäilet, kutsu Jeesus sovittamaan itsesi Jumalan kanssa. Kun Jeesus ottaa synnit ja syytökset pois, sydän vapautuu kiittämään! Pyhä Henki antaa uskon Jeesuksen ristintyöhön, jossa on pelastus kaikille syntisille! Kuunnellaan Juhaa:

"Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, Hän on voimallinen, Hän auttaa. Sinä olet hänen ilonsa, rakkaudessaan hän tekee sinut uudeksi, Hän iloitsee, Hän riemuitsee sinusta. Sef. 3 :17.

Jumala iloitsee juuri sinusta. Sinä olet Hänen rakkautensa kohde, Hänen suuri ilonsa ja riemunsa. On ehkä vaikea uskoa omalle kohdalle nämä sanat. Mutta totta ne ovat siitä huolimatta, jaksammeko me niihin uskoa vai emme.
Jumala on voimallinen, koko taivaan ja maan Luoja. Hän on pyhä, kaikkivaltias. Silti Hän tulee yksittäistä ihmistä lähelle ja iloitsee tästä niin kuin ainoasta lapsesta iloitaan. Hän on tehnyt meidät rakkaudessaan uudeksi kasteen ja uskon kautta. Ja Hän lupaa auttaa meitä."

Rukoillaan toistemme puolesta! Esirukouksen voima on suuri, Jumala vahvistaa meitä Pyhän Hengen kanssa!
Tänä aamuna, 23.1.2015, rakkaudella Mummi.
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos taas tämän päivän viisaista ja lämpimistä sanoista!
Olen kiitollinen kun löysin sinun blogisi.
t.orvokki ( myöskin mummi)

mummi kirjoitti...

Rakas Orvokki, eikö olekin hyvä, että Jeesus liittää meidät Taivaanisään, meillä mummoillakin on pelastusvarmuus, Jeesus sen tekee, ei ole mitään pelkäämistä!Otetaan kaikki Isän kädestä! Mummi