torstai 1. tammikuuta 2015

Jeesus- nimi

Rakas Lähimmäiseni, heräsimme uuteen vuoteen! Kiitos Jumalalle! Haluan laulaa Sinulle vanhan laulun. Se olkoon uudenvuodentoivotukseni Sinulle, kanssakulkijani: "Vuosi vanha vaipui hautaan riemuineen ja murheineen. Ihmissydän puhkee nöyrään rukoukseen kiitokseen: oi jos vuosi alkava, oisi Luojan siunama, Luojan siunaama."


Jumalan siunaus ja läsnäolo on totta elämässämme, kun Jeesus on sydämemme Herra. Jeesus rukoilee puolestamme. Hän on Puolustajamme ja Vapahtajamme. Hän on parhain Ystävämme. Hän on Tie, Totuus ja Elämä. Ilman Jeesusta olemme hukassa.

Uudenvuodenpäivä on Jeesuksen nimipäivä.Jumala itse antoi Pojalleen nimen. Nimi Jeesus tarkoittaa: "Herra on apu. Herra pelastaa." Kun mainitsemme nimen Jeesus, tunnustamme suullamme, että Jeesus pelastaa minut, Jeesus on minun apuni. Jeesus tietää nimensä merkityksen ja voiman, Hän sanoo: "Tähän asti te ette ole anoneet mitään minun nimessäni; anokaa, niin te saatte, että teidän ilonne olisi täydellinen." Joh. 16:24.
Jeesus rukoilee Joh. 17:11: "Pyhä Isä, varjele heidät nimessäsi, jonka sinä olet minulle antanut, että he olisivat yhtä niinkuin mekin." Joh. 20:31 vahvistaa: Mutta nämä ovat kirjoitetut, että te uskoisitte, että Jeesus on Kristus, Jumalan Poika, ja että teillä uskon kautta olisi elämä hänen nimessänsä." ja vielä: Apt:2:21: " Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu."

Hyvää Jeesus-vuotta jokaiselle! Tänä aamuna  1.1.2015, toivoo Mummi

Ps. Laulapa virsi 42, "Se rohkaisee ja puhdistaa ja hoitaa särkyneitä. Se uupuneita vahvistaa ja ruokkii nääntyneitä." Nimittäin Jeesus-nimi!


2 kommenttia:

mummi kirjoitti...

Rakas Lukijani, sain pojiltani joululahjaksi uuden kameran. Pyydän: rukoilkaa puolestani, että hitaat aivoni oppisivat koneen hienoudet ja saisin hyviä kuvia katseltavaksenne. Eräs lukija pyysi muistuttamaan, että kuvan saa suureksi, kun klikkaa sitä. Toivotaan hyvää kuva-vuotta! Mummi

Metsäntyttö kirjoitti...

Varmaan kamera tulee tutuksi. Täällä on nytkin kauniita kuvia, mutta parasta kuitenkin se mitä kirjoitat. Jotain tämäntapaista blogia olen toivonutkin löytäväni, jossa on rohkaisun ja toivon sanoja, iankaikkisen elämän näköaloja. Siunausta sinne teille!