perjantai 9. tammikuuta 2015

Jeesus meidät pelastaa

Rakas Lähimmäiseni, Isä on avannut keuhkoni! Kiitollisuus hyvin nukutusta yöstä elämän antajalle! Eilen tuli iso ikävä, kun ystävät lähtivät. Poislähtiessään he kertoivat, että heidän pojallaan on häät syksyllä ja pitäis oppia valssia tanssimaan. Mummipa muisti oman tanssituntinsa rippikouluiässä, kun enoni opetti: yks, kaks, kolme, yks, kaks, kolme, yks, kaks, kolme ja välillä inflaatiopyörähdys! Nauraen ystävät lähtivät, toivottavasti oppivat!

Rippikoulussa kyseltiin onko tanssi syntiä? Pappi sanoi: "Synti lähtee sydämestä! Voit liikkua vapaasti, älä tee tanssista syntiä!"

Olen kuullut, että synti sanaa kartetaan tänä päivänä. Muistetaan, että synti erottaa meidät Jumalasta. Jeesus on tullut maailmaan pelastamaan meidät synnistä. Jeesuksen Pyhä uhriveri vuoti Golgatan kummulle. Jeesuksen veri puhdistaa sydämemme Jumalalle kelpaavaksi. Jokainen, joka uskoo Jeesuksen armotyöhön, pelastuu! Hänestä tulee Jumalan lapsi ja hän perii iankaikkisen elämän. Jumala halusi ihmisen lähelleen. Vain  Jeesuksen armotyön kautta se on mahdollista.

Kiitos, rakas Jumala, että Sinä uhrasit oman rakkaan Poikasi meidän syntiemme tähden. Kiitos, että Jeesuksen armotyön tähden saamme elää kanssasi kaikki päivät, Kiitos Pyhän Hengen johdatuksesta ja työstä elämässämme. Kiitos seurakunnasta, jossa Jeesus ruokkii meitä Sanalla ja sakramenteilla. Aamen.

Tänä aamuna, 9.1.2015. rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: