tiistai 3. marraskuuta 2015

Kivisydän vai lihasydän?

Rakas Lähimmäiseni, tämän päivän Sana kertoo kivisydämestä ja lihasydämestä. Tiedätkö Sinä, rakas ystävä, mistä nämä löytyvät? Minä tiedän. Kivisydän oli minun rinnassani, kun katkeroituneena kotiäitinä syytin kaikkia onnettomuudestani. Se aika oli raskasta aikaa! Onneksi Jumala näki tuskani ja lähetti oman lähettiläänsä kertomaan minulle, että minäkin voin saada lihasydämen. Se muutos alkoi heti, kun näin oman tilani. Se muutos alkoi jo siitä katumusitkusta. Ja lähettilään rukouksen jälkeen, lihasydän sykki jo rinnassani. Oli verellä pesty olo! Oli tullut rauha, tuskan tilalle. Jos Sinulla, rakas ystävä, on syyttävä mieli, pyydä Jeesusta elämääsi. Hän antaa Sinulle lihasydämen kivisydämen tilalle! Se muutos on suuri, ja se saa kiittämään Pyhää Jumalaa, omaa Taivaallista Isää!

"Minä annan heille uuden sydämen ja heidän sisimpäänsä uuden hengen, minä otan heidän rinnastaan kivisydämen pois ja annan tilalle elävän sydämen." Hes.11.19.

Juha Vähäsarja jatkaa: "Kipeimpiä asioita Kristuksen seurakunnassa on ihmisten kovuus toisiaan kohtaan. Kun sekoitetaan ihmiset ja asiat keskenään, tehdään sivuasioista pelastuskysymyksiä.
Jumalan Pyhän Hengen työtä ei ole kova hurskaus, Jeesuksen nimen käyttö omissa valtapyyteissä, joustamattomuus, toisten tuomitseminen kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta.
Jumalan Pyhän Hengen työnä kivisydän muuttuu ja sisimmässä alkaa saada sijaa uusi Henki. Puhän Hengen hedelmä on tunnistettava rakkaus, ilo, rauha, kärsivällisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, lempeys ja itsensä hillintä. Ne, jotka ovat Jeesuksen Kristuksen omia, ovat ristiinnaulinneet vanhan luontonsa himoineen ja haluineen. He tahtovat olla Hengen johdatettavina ja Henki johtaa kovuudesta rakkauteen."

Rakas Jumala, kiitos, että Sinä kutsut meidät Jeesuksen veripesuun! Kiitos, että Jeesuksen veri pesee sydämestä pois synnin! Kiitos, että Jeesuksen veri tuo rauhan ja vapauden sydämeen. Kiitos, että kaikki kivisydämeen kyllästyneet voivat saada lihasydämen Jeesukselta jo tänään! Tule, rakas Jeesus, avuksemme! Aamen.

Tänä aamuna, 3.12.1215, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: