perjantai 6. marraskuuta 2015

Rukoillaan Jumalaa Jeesuksen nimessä.

Rakas Lähimmäiseni, meidän Isämme ja Jumalamme tietää, mikä on rauhan edellytys! Käydään luottamuksella Isän eteen ja pyydetään työrauhaa itsekkyyden sijaan, sopua riidan sijaan oman maamme päättäjien keskuuteen. Pyydetään rauhaa Israelille! Pyydetään rauhaa kaikille ihmisille, jotka kärsivät nyt sodan kauhuista! Rakas Jumala, Sinä Jeesus, Rauhan Ruhtinas, kosketa päättäjien sydämiä niin, että Jumalan rakkaus vaikuttaisi kansojen päätöksiin! Pyhä Henki avaa meidän kaikkien sydämet Jeesuksen armotyölle ja avaa silmämme näkemään kärsivä lähimmäinen lähellä ja kaukana!

Yhdytään Jaakko haavion rukoukseen ja ylistykseen: "Virta lähteineen ilahuttaa Jumalan kaupungin, korkeimman pyhät asunnot. Jumala on sen keskellä, ei se horju, Jumala auttaa sitä jo aamun koittaessa. - Herra Sebaot on meidän kanssamme, Jaakobin Jumala on meidän linnamme. Sela. Tulkaa, katsokaa Herran töitä, hänen, joka tekee hämmästyttäviä tekoja maan päällä: hän lopettaa sodat maan ääriin saakka, hän särkee jousen, taittaa keihään, polttaa sotavaunut tulessa. Ps. 46.

"Omiesi nimet sinä olet kirjoittanut kirjaasi, Jumala. Siitä me iloitsemme. Myös silloin, kun levottomuus valtaa mielemme ja ahdistus sydämemme, me olemme turvatut, sillä sinä olet meidän kanssamme, Muista armossasi niitä ihmisiä, joiden kanssa päivittäin joudumme olemaan, että he löytäisivät sinut ja sinussa armon avuksensa  oikeaan aikaan. Auta, ettemme olisi sinun vaikutuksesi tiellä."

Kiitos, Jeesus, että Sinä kuulet luottamuksemme Sinuun, ja ylistyksemme, jotka Jesajan sanoilla Sinulle annamme: "Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valkeuden; jotka asuvat kuoleman varjon maassa, niille loistaa valkeus. - Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas."

Tänä aamuna, 6.11.2015, rakkaudella Mummi.Ei kommentteja: