lauantai 14. marraskuuta 2015

Ylös, ulos ja lenkille!


Rakas Lähimmäiseni, tänään mummilla on onnenpäivä, koko päivän saan olla lapsenlapseni kanssa - ihan aamusta iltaan! Sunnuntaina menemme kuuntelemaan Mailis Janatuista Mikaelin seurakuntaan ja kohtaamme Jeesuksen ehtoollisella messussa. Mailis on kirjoittanut paljon hyviä kirjoja Raamatun henkilöistä ja hän on ollut pitkään lähetystyössä. Tule Sinäkin häntä kuulemaan: Biblion, Kirjastonkatu 5, sunnuntaina 15.11. kello 15. Hän puhuu aiheesta "Pakeneva profeetta ja rakastava Jumala." Markus Pöyry saarnaa messussa kello 17. Tervetuloa!

Tänään, Herra, Sinä kannustat meitä liikkumaan ulkona satoi tai paistoi! Sinä nostat ja kannat ja voiman annat, Sinun valoas heijastaa! Jeesus nostaa meidät kuopasta tielle! Rukoillaan Hiljaisuuden rukouskirjan sanoilla:

"Kiitos, että aina on olemassa tie vaikeuksien läpi, pimeydestä ulos. Meidän on niin helppo päätyä toivottomuuden ja tarkoituksettomuuden tunteeseen, kun törmäämme kaikkeen siihen pahaan, mikä on omassa olemuksessamme ja koko maailmassamme. Me suurentelemme ongelmia ja huolia, tunnemme olevamme väärinymmärrettyjä ja ulkopuolisia, säälimme itseämme, emmekä viihdy mitenkään päin. Meistä tulee juurettomia, me lukkiudumme ahdistukseen ja voimattomuuteen, koska olemme takertuneita omaan minäämme.
Me emme näe tietä, mutta sinä, Herra, näet. Sinä olet sanonut, että jopa viimeisten aikojen koetuksissa, jotka voivat olla lähes ylivoimaisia, me saamme nostaa päämme ja katsoa sinun voimaaasi ja kirkkauteesi, kun sinä tulet. Meidän vapautuksemme päivä on lähellä. Kiitos, että vapautuksen lupaus koskee myös jokaista yksityistä ihmistä hänen levottomuudessaan ja heikkoudessaan joka hetki.
Kiitos, että valtakuntasi on täydellisenä toteutuvaa jokaisessa meistä, koko kirkossasi.

Taivas ja maa katoavat, mutta sinun sanasi eivät koskaan katoa. Kiitos, Herra, että tämä varmuus on meidän turvamme ja ilomme nyt ja iankaikkisesti. Aamen

Tänä aamuna, 15.11.2015, rakkaudella Mummi.Ei kommentteja: