keskiviikko 11. marraskuuta 2015

"Turvaa koko sydämestäsi Herraan!"

Rakas Lähimmäiseni, herään syvästä unesta vasta puoli seitsemän, kun aamu-uutiset kertovat, kuinka vaikeaa opettajilla ja oppilailla on koulussa, kun Jumala on jätetty syrjään. Isä, mummin sydän itkee! Kuinka murheellinen Sinä, Pyhä Jumala, olet tästä asiasta? Tämän päivän Suomessa jokaisen on saatava elää oman ymmärryksensä mukaan, mitä siitä tulee? Kiitän siitä, että minulle kerrottiin koulussa Jumalasta ja Jeesuksesta, joka rakastaa kaikkia lapsia silloinkin, kun hän epäonnistuu. Kiitän siitä, että Jeesukselle sai kertoa murheensa. Kiitän lapsenuskosta ja omasanaisista rukouksista!

Tänään Juha Vähäsarjalla on tähän ongelmaan hyvä vastaus Pyhältä Jumalalta, Raamatusta: "Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan, vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan. Sananl. 3:5.

"Jokainen haluaisi hallita oman elämänsä. Suunnitella tulevaisuutensa, kerätä rahaa pahan päivän varalle, ottaa vakuutuksia turvaksi ja elää terveellisesti.
Elämänhallintaa opetetaan jo oppiaineena. Elämänsä mahdollisimman suurta hallittavuutta tavoittelevat voivat palkata itselleen mentorin, joka opettaa ihmistä löytämään oikean suhteen itsensä ja elämänsä kanssa.
Jumalan sanan mukaan ihminen ei voi kuitenkaan hallita omaa elämäänsä, mutta hän voi antaa sen Jumalan hallintaan. Raamattu kehottaa turvaamaan Jumalaan koko sydämestä. Se tarkoittaa, että
Häneen ei voi koskaan luottaa liikaa, ainoastaan liian vähän. Samoin Jumalan sana vakuuttaa, että Hän on kaiken luottamuksemme arvoinen.
Joka turvaa Herraan, turvaa elämänsä lisäksi kuolemansa ja ikuisuutensa."

Rakas Jumala, kiitos, että Jeesus elää! Kiitos Jeesus, että Sinä etsit elämänsä kadottaneita ihmisiä tänäkin päivänä ja ohjaat heidät turvaan, Pyhän Jumalan lapsiksi. Kiitos, Pyhä Henki, että Sinä avaat Jumalan Sanan ja ilmoitat Jumalan tahdon jokaiselle Jeesuksen pelastamalle ihmiselle! Kiitos, Jeesus, että Pyhän Hengen kanssa pidät tiellä mummiakin ja joka päivä armahdat!

Tänä aamuna, 11.11.2015, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: