maanantai 16. marraskuuta 2015

Uudistuva aamunensimmäinen.

Rakas Lähimmäiseni, kello on jo puoli kahdeksan, kun tulen rukouspaikalleni tänä aamuna. Sydän on vapaa, ja iloitsen vielä Jeesuksen kosketuksesta ehtoollisella, Markuksen hyvästä saarnasta ja Mailis Janatuisen mukaansatempaavasta raamattuluennosta. Kiitos, Isä seurakuntayhteydestä!

Siunattu päivä jo luo valoaan, kun tämän aamun ihmeitä katselen sadepisaroiden kirjoman ikkunan läpi. Puiden mustat varjot elävöittävät maailmani. Katselen luonnon silhuettia, joka on ilo silmälle! Kiitos Isä, että mummin silmät vielä näkevät tämän kaiken!

Mailis, ystävä, lähti jo aamujunalla Helsinkiin. Vein hänet junaan ja kiitin yhteydestä ja hyvästä opetuksesta. Tsuua, nukkuu vielä, mutta kun hän herää, hän neuvoo minua viemään sanelemani tekstin tähän jatkoksi. Kiitos, Tsuua, mummi ihailee taitojasi! Kerro, rakas kanssakilkijani, haluatko kuunnella luettuja tekstejä? Minä haluaisin kohdata Sinut myös äänikirjeellä. Lukisin Sinulle päivän tekstejä, tai muuta Isän kuhunkin aamuun antamaa. Tänään maanantaina, luen Sinulle Lutherin mannaa. Hän uskaltaa puhua meille vielä synnistä:

kuuntele tästä.

2 kommenttia:

Pekka Niemi kirjoitti...

Hyvää ja Jumalan siunaamaa alkavaa viikkoa. Kiitos myös äänikirjeestä. Se toimii hyvin ja tuo sinut ja lukemasi tekstin ja sanoman vielä lähemmäksi. Rauhallista ja lempeän lämmintä ääntäsi on hyvä kuunnella. Toivon että jatkat ja tavoitat myös sitä kautta blogisi seuraajia. Rakkaudella Pekka.

mummi kirjoitti...

Rakas Pekka, kiitos kannustuksesta! Kuinka vanha mummi kaikki kommervenkit muistaa. Nyt Tsuua oli apunani, mutta kuinka käy sitten,kun yksin yritän? Toivon esirukousta! Herra siunatkoon Sinua, Pekka, ja teitä kaikkia kanssakulkijoitani! Mummi