maanantai 24. elokuuta 2009

Jeesus- kallio

Olen tutkinut näinä päivinä vuorisaarnaa, ja löytänyt sieltä paljon kultajyviä.
Meitä kehoitetaan tutkimaan elämäämme, olemmeko uskossa ja kuljemmeko Kristus-tietä.

Huomasitko Vuorisaarnan lopussa Jeesuksen sanat: "Sentähden on jokainen, joka kuulee nämä minun sanani ja tekee niiden mukaan, verrattava ymmärtäväiseen mieheen, joka huoneensa kalliolle rakensi. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät sitä huonetta vastaan, mutta se ei sortunut, sillä se oli kalliolle perustettu. Ja jokainen, joka kuulee nämä minun sanani eikä tee niiden mukaan, on verrattava tyhmään mieheen, joka huoneensa hiekalle rakensi. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät sitä huonetta vastaan, ja se sortui, ja sen sortuminen oli suuri."

Jeesus tekee kaikille tiedoksi, että on tärkeätä etsiä ensin Jumalan valtakuntaa ja elämän tietä, jonka perusta on Jeesus-kallio. Jeesus Vapahtajamme turvaa elämän täällä maan päällä ja iankaikkisuudessa. Kaikkien Jeesuksen seuraajien on valvottava jatkuvasti ja palattava armo-alttarille Jeesuksen kasvojen eteen. Jeesus kutsuu tänäänkin luokseen jokaista, joka haluaa tulla elämän tielle. Valinta on tehtävä tämän elämän aikana.

Jos Sinä, Lähimmäiseni, haluat muutosta elämääsi, huuda Jeesusta avuksesi. Hän tulee ja tekee Sinut uudeksi. Saat syntisi anteeksi Vapahtajaltasi ja sydämeesi laskeutuu rauha ja ilo. Sinusta tulee Jumalan lapsi kaikin perintöoikeuksin. Saat liittyä seurakuntayhteyteen ja saat tehtävän, joka on sinulle sovelias. Jeesuksen armo on joka päivä uusi. Jokainen Jeesuksen seuraaja tarvitsee armoa päivittäin. Sanotaan, että Jumalalla on vain yhden päivän vanhoja lapsia. Liitän tähän virren 288 ensimmäisen säkeistön, joka sopii meille kaikille tänäänkin.

"Silmäisi eteen Jeesus, tuon sydämeni syyllisen ja paljastan sen kurjuuden silmäisi eteen Jeesus." Jeesus armahtaa ja sydän saa rauhan.

Tänä aamuna, 24.8.2009, ilolla Mummi