keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Armohoidossa

Viime viikonloppuna olimme Laihian Missiossa. Elävästi muistui mieleeni Vaasan Missio 1991 ja se yhdessä tekemisen ja rukoilemisen mieli, jonka Jumala meille antoi. Kaikki seurakunnat yhdessä, yhteiseen asiaan syttyneinä, Jumalan työtovereina, valmistamassa Missiota kaikille janoaville. Jumala kutsui silloin ihmisiä suurin joukoin yhteyteensä. Niin Laihian Missiossakin, kirkko täyttyi kolmena iltana ja moni löysi Vapahtajansa. Kiitos Jumalalle!

”Joka aamu on armo uus!” Kun avaan Raamatun, luen ensimmäisenä sanat: ”Kuitenkin Herra vain odottaa, että voisi olla teille armollinen, hän nousee armahtamaan teitä. Herra on oikeuden Jumala. Autuaita ne, jotka häntä odottavat!” Nämä ovat Jesajan sanoja meille jokaiselle. Hän osoittaa seuraavat sanansa erityisesti Israelille luvussa 30, otsikolla, ei enää kyyneleitä. Rukoillaan, että me ja israelilaiset ymmärrämme Jumalan odottavan meitä. Jos Sinä ja minä tänä aamuna odotamme armahtavan Jumalan kosketusta, Hän on valmis meidät kohtaamaan. Hän odottaa meitä!

Lähimmäiseni, käy kanssani Jeesuksen armoistuimelle Isän kasvojen eteen: Kiitos Sinulle Pyhä Jumala, rakas Taivaallinen Isä, että Sinä rakastat meitä tässä hetkessä. Sinä näet mitä tekoa me olemme. Sinä näet puutteemme, voimattomuutemme ja laiminlyöntimme, jotka painavat mieltämme. Sinä näet kipumme ja taakkamme jotka ovat läsnä joka hetki. Tuomme ne Sinulle, Rakas Jeesus, armahda meitä ja ota takkamme pois. Anna meidän kokea Sinun rakkautesi lämpö tässä ja nyt. Kiitos siitä, että Sinä olet syntimme sovittanut ja kipumme kantanut Golgatan ristillä. Kiitos, että Sinä elät Pyhän Hengen kanssa valmiina armahtamaan meitä. Auta meitä joka päivä vastaanottamaan Sinun siunauksesi, joka on meille elämän leipä, niin kuin Sinun Sanasikin, rakas Jeesus. Kiitos armohoidostasi! Amen

Tänä aamuna, 17.3.2010, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Rauhaa mummi!
Missiossa oli varmasti hyvä olla.
Me mieheni kanssa olemme kuunnelleet Kalevi Lehtisen missio puheita,ne ovat vanhoja kasetteja,mutta aina ajankohtaista armon sanomaa niistä saa.
Kaikki seurakunnat yhdessä
rukoilemassa,se on valtavaa.
Turussa oli yhteinen rukoustapahtuma viime vuonna,muistaakseni.
Minä käyn kanssasi Jeesuksen armoistuimelle Isän kasvojen eteen:Pyhä Jumala,meidän Taivaallinen Isämme,kiitos tästä uudesta armon päivästä,sinä tiedät puutteemme ja virheemme ja sinä silti rakastat.Kiitos
Golgatan ristintyöstä edestämme,kiitos tästä armohoidostasi,tuomme Sinulle taakkamme,Sinä olet luvannut ne kantaa.
Kiitos,että olet Pyhän Henkesi kautta kanssamme
Jeesus Sinun siunauksesi on meille Elämä leipä ja niinkuin Sanasikin,auta meitä vastaanottamaan se.
Kiitän Jeesus rakas sinua mummista,hänen sivuillaan koen Sinun lämpöäsi,olen niin iloinen hänestä,hän on minulle hyvä.Siksi tiedän Sinun rakastavan minua,eikä tarvitse olla syyllinen,Amen!
Ehkä eräs ongelmani on väärä syyllisyys,olen oikeastikin syyllien,mutta ei kaikesta,koska Hän on vienyt synnit ristille.
Siunausta mummille!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Kirsti rulousyhteydestä! Olemme sisaria Herrassa, vaikka Sinä olet paljon nuorempi, voisit olla lapseni. Kaikenikäiset olemme samalla viivalla, armosta eläviä Jeesuksen seuraajia.
Missio on aina rukouksin valmisteltu tapahtuma. Jumala sitoutuu siunaamaan työn ja tilaisuuteen tulijat. Vaasan Missio vuodelta 1991 on edelleen rakkaana mielessäni, koska olin silloin rukousvastaava. Kaikkien seurakuntien yhteinen puurtaminen rukouksen hengessä oli voitto. Jeesus toivoo, että me kaikki olisimme yhtä. Missiossa tulimme kaikki siunatuiksi ja monet löysvät Vapahtajansa. Kalevi Lehtinen on ihmeellisessä Jumalan hoidossa. Hän on edelleen yhtä palava Hengessä kuin 20 vuotta sitten, vaikka ruumillisesi hän näyttää hauraalta. Rukoillaan hänelle voimia edelleen! Ensi sunnuntainseutuun on Lapuan Missio!
Kirsti rakas, jätetään itsemme ja toinen toisemme Jeesuksen armohoitoon ja Kiitetään! Mummi