maanantai 29. maaliskuuta 2010

Vapauteen Jeesus vapauttaa

Lähimmäiseni, sanomalehti Pohjalaisessa oli sellainen avunhuuto, että haluan kertoa Sinulle siitä. Nimimerkki ”Musta lammas” valittaa, että uskonlahko vaatii, että kaikki aika on annettava Jumalalle. Kokouksissa on käytävä niin monta kertaa kun niitä on ja vahditaan kolehteja, vaaditaan ja vaaditaan niin, että ahdistunut ihminen juoksee pakoon ja hän liittyy uskovaisten parjaajien suureen joukkoon.

Muistetaan, että vapauteen Kristus Jeesus meidät vapautti. Hän antaa meille siunauksensa Raamatun äärellä tai rukouksessa, kun sydämestämme sitä pyydämme. Sen jälkeen Jumala haluaa, että lähdemme päivän työhön ja tehtäviin ja teemme ne kuin Jumalalle, niin hyvin kuin osaamme. Kaikessa päivän aikana vastaantulevassa Herra on mukana. Hän antaa viisautta silloin kun sitä tarvitsemme. Hän antaa sanat oikealla hetkellä. Jumalan rakkaus ja siunaus on mukanamme missä kuljemmekin.
Jeesus antaa vapauden valita mihin tilaisuuksiin haluamme osallistua. Me saamme toimia omista tarpeista käsin. Sanankuuloon on hyvä mennä kokemaan Pyhän Hengen yhteyttä seurakunnassa ja rakentumaan sanan saarnasta ja virsistä. Kolehtiin panemme sen verran kuin oma sydän sanoo, ja senhetkiset varat sallivat. Sydämen asenne on tärkeintä.

Lähimmäiseni, Jeesus ei tee väkivaltaa kenellekään. Jos Sinä valitset Jumalan tahdon tien, Jeesusta seuraamalla, Raamattua lukemalla ja rukouksessa Isän kanssa, opit tuntemaan Isän tahdon elämässäsi. Sinä tunnet sydämessäsi sen rauhan, jonka Jeesus antaa, kun Hän ottaa pois syntisi ja syyllisyytesi painon. Ja tunnet sen rakkauden, joka antaa Sinulle voiman rakastaa lähimmäistäsi niin kuin itseäsi ja Jumalaa yli kaiken. Ole siunattu, rakas Lähimmäiseni, seurataan Jeesusta kiittäen!

Tänä aamuna, 29.3.2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kirjoitus taas, niinkuin sinäkin olet ihana! Voi hyvin ole siunattu!

Paula

mummi kirjoitti...

Kiitos, Paula, kauniista sanoistasi ja Siunauksista! Minä tahdon myös siunata Sinua, ihana Paula, Jeesukselle rakas! Mummi

Kirsti kirjoitti...

Kiitos tästä, sinun kirjoituksesi ovat kaikki
olleet hyviä ja virvoittavia. Minustakin olet ihana!
Isän käteen!

mummi kirjoitti...

Kiitos kuuluu Jumalalle, Kirsti rakas! Kun herään, olen tyhjä, vanha, mummi. Kun olen rukoillut ja avannut Raamatun, saan sanan, jos Herra antaa. Herra on meidän Paimenemme, Hän ruokkii ja Hän virvoittaa! Kiitetään! Mummi