sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Iloitaan ja riemuitaan!

Lähimmäiseni, Luukkaan kymmenennessä luvussa on Jeesuksen kiitosrukous Isälle: ”Sillä hetkellä hän riemuitsi Pyhässä Hengessä ja sanoi: ”Minä ylistän sinua, Isä, taivaan ja maan Herra, että olet salannut nämä viisailta ja ymmärtäväisiltä ja ilmoittanut ne lapsenmielisille. Niin, Isä, sillä näin on sinulle hyväksi näkynyt. kaikki on minun Isäni antanut minun haltuuni, eikä kukaan muu tunne, kuka Poika on, kuin Isä; eikä kukaan muu tunne kuka Isä on, kuin Poika ja se, kenelle Poika tahtoo hänet ilmoittaa.” Ja hän kääntyi opetuslapsiinsa erikseen ja sanoi: ”Autuaat ovat ne silmät, jotka näkevät mitä te näette. Sillä minä sanon teille: monet profeetat ja kuninkaat ovat tahtoneet nähdä, mitä te näette, eivätkä ole nähneet, ja kuulla, mitä te kuulette, eivätkä ole kuulleet.”

Jeesus riemuitsi Pyhässä Hengessä! Hän oli ihminen ja Jumala. Hän tunsi niin kuin ihminen. Kun ihminen riemuitsee, tuntuu, että sydän pakahtuu, kun ilo on niin suuri. Jeesus iloitsi yhteydestä, joka Hänen ja opetuslastensa välillä oli. Hän kiitti ja ylisti Isää suuresta tehtävästään ja kehotti opetuslapsiaankin riemuitsemaan näkemästään ja kokemastaan, julistamalla autuaiksi opetuslasten näkevät silmät. Opetuslapset elivät elämän polttopisteessä, todistamassa Jumalan suuria tekoja.

Lähimmäiseni, Sinä ja minä olemme saaneet hyvän osan. Jumala on ilmoittanut meillekin Pyhän Hengen kautta, että Jeesus on Herra! Saamme kuulla armon sanomaa. Saamme nähdä Jumalan suuria tekoja, kun syntinen ihminen kääntyy parannukseen ja löytää Vapahtajansa. Tunnemme Jumalan parantavan voiman elämässämme ja saamme elää Jeesuksen seurassa. Matt.5:3-11 Jeesus julistaa meidätkin autuaiksi: ”Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.” Lähimmäiseni, iloitaan ja riemuitaan Jeesuksen kanssa tästä yhteydestä!

Tänä aamuna, 14.3.2010, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Hei mummi,kiitos kommentistasi blogissani,sinä onnistuit lähettämään sen.
Me olemme todellakin saaneet hyvän osan,Jumala on ilmoittanut meille Pyhän Hengen kautta,
että Jeesus on Herra!
Ja saamme elää armonajassa.
On suurta nähdä kuinka ihmiset tekevät parannuksen ja pelastuvat,löytävät Vapahtajan.Me saamme iloita
yhteydestä Jeesuksen kanssa
Täällä Aamun ensimmäisessä saa virvoitusta,luin nämä maaliskuun tekstit,kiitos
tästä.
Rukoilethan edelleenkin,tahtoisin olla vapaa ja elää Pyhän Hengen täyteydessä.Kiitos kaikesta!
Siunausta!

mummi kirjoitti...

Kirsti, olet rukouksissani joka aamu.Pyydän, että Jeesus ottaa kivut pois, ruumiilliset ja henkiset. Me olemme Jeesuksen sanan mukaan autuaita, kun odotamme Herran kosketusta päivittäin. Jeesuksen Armo ja rauha ovat elämämme suola ja jaksamisemme tae. Rukoillaan, että monet pysähtyvät ajattelemaan mikä on tärkeintä elämässä. Vain Jeesus tuo sisäisen rauhan. Kiitos yhteydestä! Mummi