torstai 28. lokakuuta 2010

Jumala rakastaa ihmistä, mutta tuomitsee synnin

Rakas Lähimmäiseni, olen saanut monia rukouspyyntöjä ahdistuneiden nuorten ihmisten puolesta, koska he eivät tiedä mitä uskovat. Tämän päivän kirkko-keskustelu ahdistaa meitä vanhempiakin. Olemme tutkineet Raamatusta, missä kohtaa Jumala tuomitsee homouden harjoittamisen.

Herra puhui Moosekselle: ”Älä makaa miehenpuolen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus.” 3 Mooses 18:22. Herra puhui Moosekselle: ”Jos joku makaa miehenpuolen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla ja he ovat verivelan alaiset.” 3 Mooses 20: 13. Uudessa Testamentissa 1Timoteus 1: 9-10: Ja tietäen, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille, haureellisille, miehimyksille, ihmiskauppiaille, valehtelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan.” 1 Kor. 6: 9-10: 2Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.”

Arkipäivän rukoushetkessä oli puhumassa evankelista, joka rohkaisi meitä pysymään rukouksessa ja luottamaan Jumalan Sanaan. Jumala ei tuomitse homoja, vaan Jumala tuomitsee sen synnin mitä he tekevät, aivan samoin kuin Hän tuomitsee valehtelemisen ja varkauden. Tuo evankelista sanoi, että kun Jumalan laki herättää synnintekijän, hän menee itseensä, niin kuin Tuhlaajapoika. Hän katuu syntejään ja hän saa armon Jeesukselta Kristukselta. Näin hänestä tulee Jumalan lapsi, eikä hän enää syntiä tee. Kaikki eivät tule herätykseen, vaan valitsevat toisen tien. Jumala ei pakota ketään. Hän sanoo Raamatussa mikä on oikein ja mikä väärin. Kiitetään niistä sananjulistajista, jotka puhuvat selkokielellä. Se antaa turvallisuutta. Siunausta päivääsi, Lähimmäiseni!

Tänä aamuna, 28.10.2010, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Mummi, hyvä kirjoitus! Hyvät Raamatunpaikat,jossa selvästi ilmaistaan mitä Jumala sanoo näistä synneistä.
Vielä on Room.24- 32.
Ehkä voi lukea jo aiemmista jakeista esim. jakeesta 18.
Jumala rakastaa ihmistä,mutta vihaa syntiä.
Puhuja sanoi,kun Jumalan laki herättää synnintekijän,hän menee itseensä ja on kuin Tuhlaajapoika,hän katuu syntejään ja saa armon Jeesukselta.Hänestä tulee Jumalan lapsi.
Minusta Tuhlaajapoika kertomus on ihmeellinen,uudestisyntyminen.
Teillä oli ihana rukoushetki. On hyvä,että puhutaan selkokielellä.
Kiitos kommentista,olin iloinen siitä!
Hyvää yötä mummi rakas! Olkoon Jeesus myötä!

Kirsti kirjoitti...

Anteeksi huomasin,että luku puuttuu,siis Room.1:24- 32.
Näinkin voi käydä,huomasin vasta,kun tarkastin miten onnistuin.
Kaikkea hyvää ja runsasta Jumalan siunausta!
Ollaan rukouksessa!

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, nyt kun etsimme Raamaunkohtia unohdin tämän Roomalaiskirjeen kohdan, joka on hyvin selvä teksti. Monet sanovat, että he aivät luota Paavalin sanaan. Jeesua sanoo selvästi: "Joka kuulee teitä, se kuulee minua, joka hylkää teidät, se hylkää minut" Hän puhuu valituista miehistään. Ole siunattu, samoin perhekuntasi.Mummi