keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Parantumisihme

Eilen sydän lauloi kiitosta, kun palasin avoimesta esirukousillasta. Siellä todisti nöyrä mies Jumalan rakkaudesta ja huolenpidosta. Tämä veli, Olavi nimeltään, oli ollut vaikeassa sydän-leikkauksessa, jossa lääkärit olivat jo nostaneet kädet pystyyn, mitään ei ollut enää tehtävissä. Mutta Olavia hoiti elävä Jumala, Isä, Poika ja Pyhä Henki, joihin hän oli oppinut turvaamaan elämässään.

Olavi kertoi tuosta kärsimyksensä ajasta sellaisella nöyryydellä, että se satutti. Hän oli täysin Jumalan armoilla, lepäsi ja odotti, mitä Isä oli hänelle varannut. Hän kertoi olleensa niin väsynyt, että lusikkakin oli hänelle liian raskas.

Olavi kiitteli vaimoaan, lapsiaan ja ystäviään rukouksista. Hän tiesi, että kaikki uskovat Vaasassa rukoilivat hänen puolestaan ja seurasivat kamppailua elämän ja kuoleman välillä. Jumalan ihme tapahtui! Mies parani Jumalan voimassa ja seisoi eilen illalla terveenä ja elinvoimaisena edessämme kertomassa kokemaansa. Yhteinen kamppailu oli lähentänyt perheenjäsenet toisiinsa ja Jumalaan.

Jumala oli sanonut Olaville, että Hänellä on tehtävä Olavia varten. Eilen näimme, kuinka Jumala antaa voiman todistaa Hänen rakkaudestaan ja huolenpidostaan. Kiitos Olavi, olet elävä todiste Jumalan voimasta! Toteuta rohkeasti Pyhässä Hengessä tätä todistajan tehtävääsi, sillä Sinä olet kokenut Jumalan voiman!

”Kun Herra hoitaa, paimentaa, ei silloin mitään puutu. Hän kaitsemasta minua, ei väsy, ei hän suutu. Hän ruokkii taivaan leivällä ja elämän myös vedellä virvoittaa sieluani. Ja pimeässä laaksossa jos yksin vaeltaisin, ja tuhansissa vaaroissa jos tuskaa maistaa saisin, niin pelkäisi en kuitenkaan, kun vitsallaan ja sauvallaan minua Herra johtaa. Hän sielulleni valmistaa runsaimman armopöydän. Hän hengellänsä vahvistaa, niin että riemun löydän. Minua seuraa laupeus ja Herran hyvyys, rakkaus päivieni loppuun asti.” Virsi 375: 1,2 ja 4.

Tänä aamuna, 6.10.2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta,
ihana aamunavaus kun löysin tämän sivuston ikään kuin vahingossa hakusanoilla "elämään lohdutusta"
Hyvää päivänjatkoa toivotellen,
Mikkis

mummi kirjoitti...

Rakas Mikkis, olet tervetullut mummin blogiperheeseen! Kiva, että tähän löytää eri hakusanoilla. Ovat viisaita tämän ihmekoneen ihmiset, kuten Sinäkin tänään. Ole siunattu, Herra hoitakoon Sinua kaikissa tarpeissasi! Mummi

Kirsti kirjoitti...

Rauhaa Mummi,ihana parantumisihme!
Jumala voi tänäänkin tehdä ihmeitä,Hänelle on kaikki mahdollista!
Ylistetty Pyhä Kolmiyhteinen Jumala, Isä,Poika ja Pyhä Henki!

Jumalan siunausta!
Ja kaikkea hyvää alkavalle viikolle!

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, Tänään rujoushetkessä sama mies todisti parantumisestaan Vaasan Kirkossa ja 33 henkeä oli läsnä. Kiitetään Jumalan voimasta! Ole siunattu, samoin perhekuntasi! Mummi