perjantai 12. elokuuta 2011

"Nyt on aika kiitoksen!"

Rakas Lähimmäiseni, kun herään, korvaissani soi virsi: "Nyt on aika kiitoksen"! Olen selvinnyt hengissä ensimmäiseltä ulkomaanmatkaltani! Jalka-parkani olivat kovalla koetuksella, mutta nyt, omassa sängyssäni yhdeksän tuntia nukuttuani, ne alkavat tuntua jo omilta. Eivät ole viisaat turhaan sanoneet, että liiku enemmän. On kai otettava opiksi, että vanhat jalatkin kuntoutuvat liikkuessa.

Naapurimaan pääkaupunki oli näkemisen arvoinen. Kun lähestyimme kaupunkia, kirkontorneja oli paljon. Kun sitä ihmettelin, taksi kertoi, että kaupungissa on sata kirkkoa. Ihmisillä on tarve hiljentyä ja etsia apua Jumalalta! Siitä iloitsen, että tallinnalaiset ovat löytäneet oikean suunnan!

Tallinnassa oli paljon uusia rakennuksia, hienoa, erikoista, arkkitehtuuria, Rakennusten katoilla näkyi matalia puita. Puistokatuja saimme kävellä. Eniten kansaa näytti viehättävän vanha kaupunki, jossa oli suorastaan tungos. Kokonainen katu oli kukin peitetty. Kukkakojuja oli vieri vieressä. Väriloisto oli vaikuttava! Meripihka ja kristalli erottuivat mainosikkunoista. Minulle tämä oli merkittävä matka. Kiitos, helsinkiläiset ystäväni! Kiitos, poikani, tästä äitienpäivälahjasta! Toisen pojan perheelle kiitos huolenpidosta mennen tullen. Kiitos, rakas Jumala, että varjelit kaikilta vaaroilta!

"Nyt on aika kiitoksen, nouse, kansa Kristuksen! Hän on tullut päälle maan armossaan ja voimassaan. Herran Henki hallitkoon, tiemme suunnan muuttakoon! Hän on tullut päälle maan luotujansa auttamaan:" Virsi 416: 1,6.

Tänä aamuna, 12.8.2011, rakkaudella Mummi4 kommenttia:

Terttumarja kirjoitti...

Olipa mukavaa, että nautit matkastasi.
Matkailu avartaa. :)
Hyvää kesän jatkoa, ei puhuta vielä syksystä, eihän?

sylvi kirjoitti...

Oli sinulla mukava matka.
kiva kun pääsit käymään Tallinnassa.
Minäkin olen käynyt siellä ja vanhassa kaupunsissa oli hauska kävellä.
Kausis virsi.
Leppoisaa viikonloppua sinulle!

mummi kirjoitti...

Rakas Rosina, ei puhuta vielä syksystä. Ensi viikolla alkaa uusi kesä. Oli tosi mielenkiintoista nähdä naapurien elämää. He osaavat palvella turisteja. Kukkaloisto mykisti. Luojalta ei mielikuvitus lopu! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, toivon Sinulle myös Herran siunaamaa lepopäivää! Matka oli tosiaan hyvä. Katselimme myös puhuttelevaa taidetta Kumussa. Mummi