sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Jeesus armahtaa meidät.

Rakas Lähimmäiseni, kuulitko Sinä, mitä Taivaallinen Isä sanoo Sinulle sanassaan tänä päivänä? Matt. 6:14-15: Jos te annatte toisille ihmisille anteeksi heidän rikkomuksensa, antaa myös Taivaallinen Isänne teille anteeksi. Mutta jos te ette anna anteeksi toisille, ei teidän Isännekään anna anteeksi teidän rikkomuksianne."

Anteeksiantaminen on joskus hyvin vaikeaa. Minua Jumala kehotti rukoilemaan voimia: "Rukoile, että voisit antaa anteeksi niille, jotka ovat sinua vastaan rikkoneet". Minä olen rukoillut ja uskon, että katkeruuteni on karissut ainakin vähän. Rukoile Sinäkin!

Jeesuksen armo ja Jumalan anteeksianto ovat elämämme kaikkein siunaavimpia asioita. Armon saanut tietää, mitä on Jumalan rauha. Se on kaikkea ymmärrystä ylempi.

Rakas Jumala, kiitos, että Sinä opetat meitä rukoilemaan anteeksiantavaa mieltä, jos meillä itsellämme ei sitä ole. Isä, anna  meidän sydämeemme Sinun armosi rauha! Kiitos että annat, Jeesuksen nimessä! Aamen.

Tänä lepopäivänä, 4.11.2012, rakkaudella Mummi.

4 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Runoystävä kirjoitti...

Olen joutunut myös rukoilemaan, että edes tahtoisin antaa anteeksi. Sekin on jo vaikeaa. Kun sitten siinä pääsee hiukan alkuun, niin helpotus todella suuri.

Runoystävä kirjoitti...

Kylläpä tämä kommentoiminen on tänä aamuna hankalaa. Ensin kirjoitan päättömiä sanoja ja sitten poistan niin, ettei lauseessakaan ole päätä eikä häntää. Tuossa piti kirjoittaa, että helpotus on todella suuri.

Samalla, kun voi antaa toiselle anteeksi edes sen pienen tahtomisen verran, niin hartioilta putoaa oikeasti raskas taakka. Katkeruuden paino on vuosia jumittanut hartioita niin, ettei hieroja ole niitä monella hierontakerrallakaan saanut pehmeiksi. Anteeksiantamisessa hartiat pehmittyivät ilman ihmishierojan käsiä.

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, Jumala pehmittää sydämen ja hartiat silloin, kun Hän armahtaa meidät Jeesuksen veren voimalla. Mummi