sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kiitos lumesta.

Rakas Lähimmäiseni, pehmeä pakkaslumi peittää maan. Mäntyvanhukset pihassa näyttävät väsyvän jo lumen painosta. Pakkasta on nyt viisi astetta, mutta alkuviikosta hytisimme jo 18 asteen pakkasessa. On hienoa, että meillä on oikea talvi! Eilen sain jo harjoitella lumitöitäkin.

Tekstejäni ei ole kommentoitu miesmuistiin! Huomaan, että kaikilla on joulukiireensä. Minäkin olen aloittanut joululahjojen valmistamisella. Eilen aloin oman joululahjani teon. Vuosi sitten näin seinäkoosteen, joka oli tehty kartan päälle. Ihastuin, että voin koota Teuvostakin muistoja kartalle. Kartat kun olivat osa hänen elämäänsä. Saa nähdä tuleeko työstä valmista. Sain ainakin rauhassa miettiä mitä siinä kuvaisin. Eilen ei kukaan soittanut minulle. Pian tulee kaksi vuotta Teuvon poismenosta, Herra on pitänyt minusta huolen, ja vie minut Teuvon luo, kun kuolen! Tuli huono runo. Enhän minä kuole. Jeesus sanoo: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole. Uskotko sen?" Minä uskon.

Tekee mieleni kertoa Sinulle pari pientä arjen ihmettä. Auton ratinlämmitein oli kateissa. Etsin sitä kaikkialta. Autonkin tarkastin joka paikasta. Kyselin Herralta, missä se voisi olla? Eräänä aamuna, kun menin autoon, rengas oli penkkien välissä takanani. Ihmetys oli suuri, aloin kiittää Jumalaa! Joulukirjoja lehdestä katsellessani, päätin ostaa ystävälle erään tietyn kirjan joululahjaksi. Noin viikko sen jälkeen, postista tuli paksu kirje. Siinä oli juuri tuo kirja! Kiitos Jumalalle, Hän näki, että laskut ja jälkiverot olivat käyneet voimilleni. Näin auttaa Herra! Minulla on aihetta kiittää Jumalaa tänäkin lepopäivänä!

Tänä aamuna, 9.12.2012, rakkaudella Mummi.


4 kommenttia:

Huopalintu kirjoitti...

Kiitos Taivaan Isälle, että pitää meistä kaikista huolta. Käyn aina lukemassa mummin kirjoituksia, olen vaan usein laiska kommentoimaan. Kiitos, että jaksat kirjoitella täällä, teksteistäsi saa aina evästä päivän matkalle.

Siunattua adventtisunnuntaita.

mummi kirjoitti...

Rakas trina, kiitos kun kannustat. Joskus tuntuu turhalta, näkeekö kukaan, mitä mummi kirjoittelee1 mummi

Anonyymi kirjoitti...

On meitä muitakin nimettömiä ja ei kommentoivia lukijoita. Blogisi on kirjanmerkkinä selaimessani. Jeesus Sinua siunatkoon.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Anonyymi! Kantsii kirjoittaa silloin, kun Herra jotain sanottavaa antaa. Joku voi sitä tarvita vaikkei ilmaise. Kiitos! Mummi