keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

"Älä pelkää, usko ainoastaan."

Rakas Lähimmäiseni. Eilen aamu-uutisia selostaessaan toimittaja sanoi useaan  otteeseen, että ihmiset pelkäsivät. Bostonin maratonin aikana räjähti kaksi pommia alueella, jossa oli tuhansia ihmisiä. Monet ihmiset haavoittuivat. Näimme, kuinka yksi juoksijoistakin kaatui maahan kesken matkan. Onneksi kuolleita oli vain kolme. Heille tuli yllättävä lähtö kesken kansanjuhlan.

Jeesuksen viesti kohtaamilleen ihmisille oli usein: "Älkää peljätkö!" Kun Jeesus halusi herättää kuolleista synagoogan esimiehen tyttären, hän sanoi isälle: "Älä pelkää, usko ainoastaan." Jeesus tuli maailmaan pelastamaan meidät pelosta ja kuolemasta ja antamaan meille Isän, Jumalan, lapseuden ja iankaikkisen elämän. Hän tuli turvaksemme. Hän ottaa luokseen jokaisen, joka Häntä avuksensa huutaa. Hän tulee Pyhän Hengen kanssa sydämeemme asumaan. Hän pesee sen puhtaaksi synnistä maahan vuotaneella verellään ja antaa rauhan, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi. Jeesus sanoo meille: "Minä olen ylösnousemus ja elämä, joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun ikinä kuole." Joh. 11: 25-26. Ja Jeesus kysyy meiltä niin kuin Martalta: "Uskotko sen?" Onnellinen, Sinä, joka uskot!

Pyhä Jumala, rakas Taivaallinen Isä! Kiitos, että lähetit Jeesuksen turvaksemme. Sinun lapsenasi meillä ei ole pelkäämistä, koska Jeesus on valmistanut meille iankaikkisen elämän. Isä, Sinä näet, että laittomuus on päässyt valtaan. Pommit räjähtävät sielläkin, missä ihmiset viettävät vapaa-aikaa. Rakas Isä, kutsu niitä, jotka pelkäävät! Ota heidät sylihoitoon! Kiitos, että niin haluat tehdäkin! Aamen.

Tänä aamuna, 17.4.2013, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: