lauantai 27. huhtikuuta 2013

"Hän yhdistää meidät"

Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla hain ystäväni vieraan junalta. Näin hänet ensimmäisen kerran. Kun halasimme, tiesimme molemmat, että meillä on yhteinen ystävä, Jeesus, jossa jo tunnemme toisemme. Se yhteys on ihmeellinen, tukeva ja turvallinen. Se yhteys perustuu Jeesukseen; rakkauteen ja totuuteen!

Kolmisin Raamatun ääressä meille avautui Johanneksen toisen kirjeen alkutervehdys: "Vanhin tervehtii valittua äitiä ja hänen lapsiaan. Minä rakastan teitä totuudessa, enkä yksin minä, vaan kaikki, jotka ovat tulleet tuntemaan totuuden. Rakastan teitä sen totuuden tähden, joka pysyy meissä ja on ikuisesti oleva meidän kanssamme. Tulkoon osaksemme armo, laupeus ja rauha Isältä Jumalalta ja Jeesukselta Kristukselta, Isän Pojalta, totuudessa ja rakkaudessa." (Vanhin on seurakunnan iäkkään ja arvossa pidetyn johtajan kunnianimi. Valittu äiti tarkoittaa kristillistä seurakuntaa, jolle kirje on kirjoitettu.)

Tänä aamuna, kun avasin Raamatun, se avutui juuri samasta tervehdyksestä, siksi anna sen Sinullekin. Herra siunasi meidän yhdessäolomme. Söimme maukkaan iltapalan, jonka isäntä oli rakkaudella valmistanut ja rukoilimme ja luimme Raamattua. Erotessamme kiitimme Kolmiyhteisen Jumalan hyvästä hoidosta, armosta ja rauhasta!

Johanneksen  luku jatkuu näin: "Maailmassa on nyt liikkeellä monia eksyttäjiä, niitä, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristusta ihmiseksi, lihaan tulleeksi. Siinä teillä on Antikristus, eksyttäjä." Pysytään kaukana heistä!

Rakas Jumala, Sinun rakas Poikasi, meidän Vapahtajamme, on laulumme aihe, sillä Hän yhdistää meidät! Aamen.

Tänä aamuna, 27.4.2013, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: