keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Jumalan luomisteko.

Rakas Lähimmäiseni, olen ihmetellyt, että viisaat tiedemiehet ja lääkäritkin pitävät mahdollisena ihmisen polveutumista Afrikan apinasta. Viimeksi eilen illalla. Haluaisin tietää, missä tämä kehitys on selitettynä? Mistä tällainen kummallisuus on saanut alkunsa?

Eilen illalla luin Jumalan luomistyöstä Raamatun alkulehdiltä, Mooses 1,2ja 3 luvut. Jumala on antanut Pyhän Hengen, joka valaisi Kaikkivaltiaan työn ymmärrettävästi ja ilolla ihmettelin sitä rakkautta, millä Jumala kaiken luomistyönsä teki. Hän loi miehen maan tomusta ja sanoi, että hän palaa kerran tomuksi. Hän loi miehelle sopivan avun. Otti miehen kylkiluun läheltä hänen sydäntään ja teki siitä sopivan avun ja seuran yksin harhailevalle miehelle. "Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa. Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät." Ja Jumala siunasi heidät, ja Jumala sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se itsellenne alamaiseksi; ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet." Mooses 1:27-28.

Jumala antoi ihmisille säännöt ja kertoi, että sääntöjen rikkomisesta seuraa rangaistus. Voit lukea itse, minkälainen ihminen oli alkuhetkistään asti.. Tiedäthän sen itsestäsikin. Jumala ei jättänyt hairahtuvaa ihmistä oman onnensa nojaan, vaan haluaa rakkaan luomansa ihmisen lähelleen. Senvuoksi Hän lähetti Poikansa Jeesuksen maailmaan lunastamaan jokaisen ihmisen omaksi lapsekseen ja Taivaan perilliseksi. Pääsiäisen aikaa tästä Jeesuksen lahjasta kuulimme.

Kiitos, rakas Jumala siitä, että saamme Jeesuksen tähden kertoa asiamme Sinulle rukouksessa. Kiitos, että vastaat meille! Kiitos, että Jeesus armahtaa ja Pyhä Henki johdattaa Sinun omiasi joka päivä, lupauksesi mikaan. Aamen

Tänä aamuna, 10.4.2013, rakkaudella Mummi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Evoluutio on aikuisten iltasatu, jolle ei ole tieteellistä perustetta. Täytyy olla jokin - epätieteellinenkin kelpaa - teoria, jotta Jumala voidaan selittää pois. Rehelliset tiedemiehet tietävät ja tunnustavat Luojan suuruuden, googlatkaa vaikka "Matti Leisola". Hän on AALTO-yliopiston bioprosessitekniikan emeritus professori, joka tietää mistä puhuu.