tiistai 16. huhtikuuta 2013

Raamattu on ohjekirjamme.

Rakas Lähimmäiseni, herätessäni sain halun kertoa Sinulle, kuinka tärkeää on lukea ohjekirja. Minä sain tämän ihmekoneen neljä vuotta sitten. Koneen mukana tuli ohjekirja, käyttöohje. mutta se oli niin vaikeatajuinen, että heitin sen laatikon pohjalle. Nyt olen yrittänyt selvitä yrityksen ja erehdyksen kautta tämän koneen käytössä. Monet ystäväni ovat minua neuvoneet väsymykseen asti. Jos vielä jaksaisin, parasta olisi mennä kurssille, sillä ohjekirja on kadonnut. Taidan jatkaa yritystä ja erehdystä. Jumala antakoon voimia ja palkitkoon auttajani!

Oletko Sinä, Jumalan lapsi, tutustunut Jumalan antamaan ohjekirjaan, Raamattuun, vai jatkatko yrityksen ja erehdyksen kautta jokapäiväistä elämääsi? Jeesus on kaikkien uskovien tie, totuus ja elämä. Hän varustaa meidät Pyhällä Hengellä ja sota-asulla Ef. 6: 12-18: "Sillä meillä ei ole taistelu lihaa ja verta vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä vallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa."

"Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä. Seisokaa siis kupeet totuuteen  vyötettyinä ja olkoon pukunne vanhurskauden haarniska ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet, ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan Sana. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestävyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta."

Rakas Jumala, kirkasta meille kasvosi Jeesuksessa Kristuksessa ja kirjoita sydämiimme totuus siitä, kuinka haluat meidän elävän. Avaa meille Sanasi Pyhän Hengen kanssa, Jeesuksen nimessä. Aamen.

Tänä aamuna, 16.4.2013, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: