torstai 18. huhtikuuta 2013

Laula Sinäkin!

Rakas Lähimmäiseni, lumet ovat sulaneet, kevät on tullut ja kevätkonsertit! Melkein joka ilta on konsertti jossain päin kaupunkia. Lähimmäisiä muistamme Vaasan Kirkossa ensi keskiviikon konsertissa. 24.4.-13 klo 19. Rakkaat taiteilija-ystävämme ovat koonneet hienon konserttikokonaisuuden. Kolehdin kokoamme puutteessa oleville lähimmäisillemme. Tule itse kuulemaan ja auttamaan. Tulee hyvä mieli!

Eilen illalla olin Nina Åsrömin konsertissa Palosaaren kirkossa. Hänen äänensä sopii hyvin Hilja Aaltosen runoihin, joissa on sanoma parhaimmillaan. Nina nosti Sanan: "Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Jakob.4: 8. Hän antoi neljä hyvää vinkkiä, kuinka Jumalaa voi lähestyä. Raamatun Sanan tutkiminen, rukous, ehtoollinen ja seurakuntayhteys, jossa Jumala hoitaa lapsiaan Sanan ja sakramenttien kautta. Jumala hoiti meitäkin Ninan konsertissakin! Kiitos!

Linnutkin ovat aloittaneet kevätkonserttinsa, laula Sinäkin, ystävä, kanssani kaunis kiitosvirsi 307: "Kiitos olkoon Jumalalle, Karitselle, olen armoliitossa! Minut kallisti hän osti, minut nosti kadotuksen kuopasta. Armon henki johdattakoon, kiiruhtakoon matkamiestä lahtemään maailmasta turmeluksen, ahdistuksen, kotihinsa pyrkimään. Auta pakohon kun kerran yli virran Baabelista riennämme, että kotimantereilla, kanteleilla, soivat kiitosvirtemme. Siel`on kirkas lasimeri, pyhä veri kiitosvirtenämme on. Siellä aina Jumalalle, Karitsalle ylistys soi loputon. Purjeisiini tuulta anna, mua kanna meren yli mailleni.Pidä Jeesus itse perää, Herra herää, muuten hukkuu haahteni. Siellä riemun maassa taivaan alta vaivan päästyä sua kiitetään. Siel ei aalto uhkaa laivaa, synnin vaivaa, siel´ei itke yksikään. Sydän hämmästyypi näissa ilohäissä, lunastetut riemastuu.Yljän eteen ihmeissänsä ystävänsä kasvoillensa kumartuu."

Tänä aamuna, 18.4.2013, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: