perjantai 19. huhtikuuta 2013

Jeesus on voittaja.

   
Rakas Lähimmäiseni, herättyäni tänä aamuna, puhui Tapani Suonto ajankohtaisesta aiheesta, pahojen henkien ajamisesta uskovista ihmisistä. Hän korosti sitä, että uskovina meidän pitäisi keskittyä Jeesuksen voittoon Golgatan ristillä.

Jeesus taisteli meidän puolestamme! Jeesus voitti saatanan ja kuoleman Golgatan ristillä. Voitto on jo saatu! Me Jeesuksen seuraajat elämme Pyhän Hengen johdatuksessa. Me saamme elää Jeesuksen voittovoimassa! Jumalan Sota-asu Ef. 6: 13-18. kertoo meille Jeesuksen voitosta. Jeesusta seuraten pysymme oikealla tiellä. Jeesus on totuus, Jeesus vanhurskauttaa meidät, Jeesus on antanut meille rauhan evankeliumin, Jeesus antaa uskon, Hän pelastaa meidät Isän lapsiksi ja Hän antaa meille Pyhän Hengen miekaksi ja puolustajaksi. Kiitetään Jeesusta sota-asusta, jonka Hän on meille valmistanut. Pysytään lähellä Jeesusta, niin pysymme pystyssä ja sydän on vapaa! Kun Jeesus on Herramme, saatana kaikkoaa, sillä emme voi palvella kahta herraa, sanoo Raamattu.

Kiitos Jeesus, että Sinä olet voittanut meille elämän ja autuuden. Kiitos, että saamme elää kanssasi aina, etkä Sinä meitä heitä pois. Amen.

Tänä aamuna,19.4.2013, rakkaudella Mummi