maanantai 15. huhtikuuta 2013

Jumala hallitsee.

Rakas Lähimmäiseni, Herra siunatkoon Sinun päiväsi! Herra siunatkoon myös lähimmäisemme Pekka Himasen työn ja kaikki päivät! Eilen kuuntelin miestä, jonka lehdistö ja ylleinen mielipide on naulinut silmätikuksi. Tulin toisenlaisiin ajatuksiin. Hän on nöyrä mies, vaikka onkin viisas ja lahjakas Jumalan armosta. Kadehditaanko häntä vai hänen palkkiotaan, kun hänet on näin lyöty. Eikö jakseta odottaa työn tuloksia ennen julkista tuomiota. Hyvin mies on ryöpytyksen kestänyt. Kenen syy on, jos hän murtuu? Herra siunaa kaikkia väärinkohdeltuja lähimmäisiämme ja vahvista heidän uskoaan siihen, että oikeus voittaa!


Eilen näin kotipihassa, että Herra luo uutta! Seinustalla on ollut lumen mentyä surkeannäköinen pälyinen kasa kuolleita sinivuokon lehtiä. Kun menin ulos aurinkoiseen, tyyneen kevätpäivään, näin seitsemän toinen toistaan terhakkampaa sinivuokkoa sen kaaoksen keskellä. Mikä iloinen yllätys! Luoja herättää kukat kuivasta pälyisestä maasta, kun juuret elävät. Tintti lisäsi iloani lyhyellä ti-tyyllään. Onko silläkin kiire, kun ei ehdi enää laulaa: "titi-tyy", niin kuin se lapsuudessani lauleli? Sitten korviin tarttui iloinen lirinä nurkan takaa. Aurinko sulatti lunta vedeksi varaston katolla ja se valui jatkuvana virtana vesikouruun. Luojan  järjestämä kevätpuro mummin iloksi! Kiitos, että kevät voittaa!

Rakas Jumala, kiitos siitä, että Sinä hallitset vuodenajat ja pidät meistä kaikista huolta. Kiitos, että Jeesuksen tähden kutsut jokaista väärinkohdeltua ja väsynyttä sylihoitoosi! Aamen
T
Tänä aamuna, 15.4.2013, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Hyvä huomio on Pekka Himaseen kohdistettu kohtuuton kielteinen huomio. Hutkitaan eikä tutkita. Onko hänellä kenties kiusallisia ajatuksia, jotka eivät sovi kaikille?
On tärkeätä rukoilla hänen puolestaan. Hyvä että otit tämän esille. Terv. Kirsti2

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti2, hyvä kun yhdyt rukoukseen. Hekin ovat lähimmäisiämme ja tarvitsevat tukeä, koska lyöjiä on paljon. Mummi