maanantai 22. huhtikuuta 2013

Rukoillaan yhdessä.Rakas Lähimmäiseni, haastan Sinut rukoilemaan koululaitoksen puoleata! Aamu-uutisissa kerrottiin, että valta luokissa on valunut opettajilta oppilaille. Ei ole työrauhaa! Oppilaat kertoivat, että häiriköt kehuvat itseään jäätyvät jälki-istuntoon: "Vähän siistii, ku mä jäin jälki-istuntoon. Mä oon kova!" Eikö mistään osata enää hävetä?

Tapasin vasta eläkkeelle jääneen miesopettajan, joka kertoi ollensa lopen väsynyt työhönsä, jossa aiemmin oli viihtynyt. Eläke tuli oikeaan aikaan! Kuinka jaksavat ne opettajat, joilla on vielä 40 vuotta eläkeikään? Rukoillaan viisautta päättäjille ja yhteyttä ja välittämistä jokapäiväiseen koulutyöhön. Herra, Sinä voit vaikuttaa tahtomisen ja tekemisen kouluissakin!

"Kun koulutyöni alkaa taas, saan kiittää Jumalaa. Hän kulkee aina kanssani, hän lastaan rakastaa. Soit vanhempani minulle ja kodin turvaisan. Jo kasteessani kodin sain myös luona Jumalan. Taas kuljen koulutyötäni, käyn uutta oppimaan. Suo kasvaa minun totuuteen ja ohjaa oikeaan. Oi siunaa, Isä Jumala, nyt koulunkäyntini. Jos minne tieni kulkeekin, saan jäädä suojaasi. virsi 485.

Tänä aamuna, 22.4.2013, rakkaudella Mummi.

5 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Koulut ja niissä olevat ihmiset tarvitsevat todella rukousta.

Rupesin opettajaksi, koska se tuntui ainoalta oikealta ammatinvalinnalta. Kun neljä vuotta sitten jäin eläkkeelle 42 vuoden opettajarupeaman jälkeen, oli tilanne muuttunut hyvin paljon.

Jumala voi tarttua asioihin ja laittaa asiat järjestykseen.

Iloa päivääsi, Mummi!

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, meillä on aikaa rukoilla, että Jumalapuuttuisi koulun pulmiin. Uskotaan saaneemme! Mummi

sylvi kirjoitti...

Rukoillaan. Herätystä tarvitaan suomen ja ruotsin koteihin.. Hyviä kasvattajia, niistä on pula. Kasvatus pitää olkaa kotoa.

Rukoillaan.. ♥ ♥

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, kodeille rukoilkaamme Herran hoitoa ja siunausta! Mummi

Kirsti kirjoitti...

Hei Mummi ystävä!
Rukoillaan opettajien,oppilaiden ja kotien puolesta, uskotaan, että saadaan!

Meidän tytärtä kiusattiin koulussa. Soitin usein opettajille, mutta kiusaaminen jatkui. Onneksi se on nyt ohitse.Kiitos Jumalalle!

Ole runsaasti siunattu rakas Mummi!