tiistai 4. helmikuuta 2014

Jeesus, tule keskellemme!

Rakas Lähimmäiseni, Taivaallinen Isämme siunatkoon päivämme ja Jeesuksen armo antakoon meille rauhan syventyä tämän päivän askareisiin. Kiitetään Pyhää Jumalaa siitä, että Hän on lähettänyt Jeesuksen maailmaan pelastamaan meidät!

Katsoin eilen iltapäivällä erästä TV7:n ohjelmaa, jossa lähetystyössä ollut mies kertoi, että Aasian maissa on valtava herätys. Kun hän lähtee Jeesuksen ilosanomaa kylvettyään pois maasta ja 25 henkeä on ottanut Jeesuksen Vaphtajakseen, hän löytää vuoden päästä kansan herätyksen keskeltä. Uskovia on jopa 10000! Kaikkein suurin herätys on tällä hetkellä Kiinassa. Siellä Isän lapset osaavat kertoa ilosanomaa!

Mistä johtuu, että Euroopassa ja ainakaan Suomessa ei Jumalaa tarvita maata ja kansaa siunaamaan. Nytkin riistetään lapsilta uskonnonopetus. Ainakin minä tulin siunatuksi alakoulussa, kun kuulin, että Jeesus rakastaa minuakin, joka en tuntenut itseäni onnistuneeksi. Onneksi mummoni opetti minut rukoilrmaan. Jeesus oli turvani, kun oli paha olla. Eivätkö Suomen lapset nyt tarvitse lapsenuskoa?

Kiitos, rakas Jumala, että Sinä kutsut Aasian kansoja yhteyteesi!. Me olemme rukoilleet herätystä Suomeen. Lähetä näitä Pyhän Hengen täyttämiä aasialaisia lapsiasi kertomaan ilosanomaa meillekin, että tänne tulisi se kauaan odotettu herätys!  Rakas Isä, anna tämän Jeesuksen rukouksen toteutua meidän keskellämme: "MUTTA EN MINÄ RUKOILE VAIN NÄIDEN EDESTÄ, VAAN MYÖS NIIDEN EDESTÄ, JOTKA HEIDÄN SANANSA KAUTTA USKOVAT MINUUN, ETTÄ HE KAIKKI OLISIVAT YHTÄ, NIINKUIN SINÄ, ISÄ, OLET MINUSSA JA MINÄ SINUSSA, ETTÄ HEKIN MEISSÄ OLISIVAT, ETTÄ MAAILMA USKOISI, ETTÄ SINÄ OLET MINUT LÄHETTÄNYT." JOH. 17: 20-21. AAMEN.

Tänä aamuna, 4.2.2014, rakkaudella Mummi.


4 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Amen. Kyynelin luin kirjoituksesi. Niin totta. Tarvitaan paljon sanaa ja rukousta ettei suomen kanssa maallistuisi hyvin voinnin keskellä. Kaikilla ei kylläkään enään sitä hyvinvointiakaan ole.

Jeesus siunatkoon päiväsi ja tämän blogin lukioitten päivän. Auttakoon Jumala meitä myös ymmärtämään ettemme elä ainoastaan leivästä. Rakkaudella Pekka veljesi Kristuksessa.

mummi kirjoitti...

Pekka, rakas veli Herrassa, aloitetaan rukoilla Jeesus-herätystä Suomeen. Jeesus on turva lapsille, Jeesus on armahtaja syntisille ja Jeesus on ovi iankaikkiseen elämään! Mummi

Pekka kirjoitti...

Amen. Jeesus on tie totuus ja elämä. Ei kukaan pääse taivaaseen muutakuin Jeesuksen kautta.Aletaan vaan rukoilemaan. Jeesus on vastaus.

Jeesuksen sovitustyö kattaa kaiken. Ihmisten kääntyminen Jeesuksen puoleen muuttaa asioita. Minulla on toive ja rukous myös vahvan nuorisoherätyksen alkamisesta. Ja myös eri ikäryhmien yhdistymisestä Jeesuksessa. Hänessä olemme yhtä.

Herra siunatkoon sinua. - Pekka -

mummi kirjoitti...

Kiitos, Pekka! Aletaan vain rukoilemaan. Jeesus on vastaus! Mummi