lauantai 15. helmikuuta 2014

Muistoja ystävänpäivästä

Rakas Lähimmäiseni, eilen ystäväpäivän iltana, ystäviä oli luonani Raamatun äärellä. Kiitos ystävät, kun tulitte, Kiitos,Isä, siunauksestasi! Päivällä  olin naisten lounaalla seurakunnassa. Sielläkin tapasin ystäviä. Poikiemme ikätoveri, os Kirsti Aaltonen, nykyisin Rauramo, lauloi meille ja kertoi suhteestaan musiikkiin. Hieno ystävänpäivän hetki! Hetken päätteeksi pastori Eija Kasari kertoi ystävyydestä kauniilla sanoilla. Sain häneltä ne sanat, ja haluan antaa ne Sinulle, evääksi tähän päivään. Kiitetään Isää, ystävistä!

"Ystävyys on pitkämielinen. Ystävyys on lempeä. Ystävyys ei kadehdi. Ystävyys ei kerskaa. Ystävyys ei pöyhkeile. Ystävyys ei käyttäydy sopimattomasti.Ystävyys ei etsi omaansa. Ystävyys ei katkeroidu. Ystävyys ei muistale kärsimäänsä pahaa. Ystävyys ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa. Kaikki se peittää. Kaikki se uskoo. Kaikki se toivoo. Kaikki se kärsii. Parasta maailmassa on ystävyys

Kuka on sinun ystäväsi? Hänkö, joka on kaukana, mutta on silti niin lähellä sinua -Hänkö, jota et ole tavannut pitkään aikaan, mutta joka kulkee ajatuksissasi mukanasi jossain mielen pohjalla -Hänkö, joka saa tuntemaan olosi mukavan kotoiseksi pelkällä läsnäolollaan -Hänkö, joka vuosien takaa tavattuasi saa menneet vuodet unohtumaan -Hänkö, jonka sanojen ja tunteen ilmaisun aitoudesta voit olla täysin varkuuttunut -Hänkö, jolle uskallat vuodattaa sydämesi syvimmät salaisuudet pelkäämättä, että sinua niillä joskus satutetaan  Kun minulla on yksi tällainen ystävä, niin minulla on maailassa kaikki! Birgit Ahokas.

Toivoisin olevani enkeli, jolla olisi voimia Sinulle, jos heikkona olet. -Jolla olisi aikaa Sinulla, jos kiire ahdistaa. -Joka opettaa Sinua, jos apua tarvitset. -Joka valoa näyttää, jos pimeässä kuljet. -Joka rohkaisee sinua, jos epävarmana kuljet. -Toivoisin olevani enkeli, joka kuiskaa Sinulle, Sinä voit, Sinä pystyt, Sinä olet hyvä, kaikki on hyvin. Minä rakastan Sinua."

Tänä päivänä, 15.2.2014, kakista ystävistä kiittäen Mummi

Ei kommentteja: