keskiviikko 5. helmikuuta 2014

"Kiittäkää Herraa, sillä hän on hyvä."

Rakas Lähimmäiseni, tänään meille annattiin siunattu Psalmi 107, pelastettujen kiitosvirsi! Luin sen kolmeen kertaan. Se puhui Jeesuksen suulla! Aloin ymmärtää, mikä on Jumalan tahto: "Kiittäkää Herraa, sillä hän on hyvä, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti. Niin sanokoot Herran lunastetut, jotka hän on lunastanut ahdistuksen alta ja koonnut pakanamaista, idästä ja lännestä, pohjoisesta ja meren puolelta."

Meidät kaikki, jotka olemme saaneet maistaa Jeesuksen armoa ja rakkautta, Hän on lunastanut ahdistuksistamme. Elämämme on muuttunut, mitä me teemme? Me istumme hiljaa kirkonpankkiin ja kuuntelemme sitä, mitä meille puhutaan. Tämä psalmi kehottaa: "Kiittäkööt he Herraa hänen armostansa, hänen ihmeellisistä teoistaan ihmislapsia kohtaan, sillä hän ravitsee nääntyvän sielun ja täyttää nälkäisen sielun hyvyydellä. Psalmi kertoo monista pelastetuista, kaikkia kehoitetaan kiittämään, luepa Sinäkin!

Tässäkö on ero! Me, suomalaiset Jumalan lapset, istumme kuuntelemaan. Aasialainen Jumalan lapsi lähtee ystäviensä luokse kertomaan ilosanomaa Jeesuksesta. Kun suuri joukko lähtee liikkeelle ja alkaa laulaa ilosta, se tempaa mukaansa uusia ja uusia ihmisiä. Siitähän alkaa herätys!

Me on Pekan kanssa päätetty alkaa rukoilla Jeesus-herätystä! Yhtykää,rakkaat ystävät, rukoilemaan! Pannaan me toivomme nuoriin! "Kiittäkööt he Herraa hänen armostansa ja hänen ihmeellisistä teoistaan ihmislapsia kohtaan, sillä hän särkee vaskiset ovet ja rikkoo rautaiset salvat." Rukoillaan, että nuorten liikkeellelähtö herättää suomalaiset! Kiitetään Herraa!

Tänä aamuna, 5.2.2014, Mummi, täynnä Jeesus-iloa!

Ei kommentteja: