perjantai 21. helmikuuta 2014

Jeeus asuu sydämessä

Rakas Lähimmäiseni, villasukat jaloissani nukuin tänäänkin puoli yhdeksään. Kiitos, Isä, hyvästä unesta! Kun avaan Raamatun, edessäni on psalmi 106: "Herran uskollisuus. Israelin uskottomuus". Meidän kaikkien on hyvä lukea tämä psalmi, sillä tällainen elämä on tuttua meillekin. Opettaisiko se meitä valitsemaan toisin?

"Eivät meidän isämme Egyptissä painaneet mieleensä sinun ihmeitäsi, eivät muistaneet sinun armotekojasi, vaan niskoittelivat meren rannalla, Kaislameren rannalla. Kuitenkin hän pelasti heidät nimensä tähden, tehdäkseen voimansa tiettäväksi. Hän nuhteli kaislamerta, ja se kuivui. Hän kuljetti heitä syvyyksissä niinkuin erämaassa. Hän pelasti heidät vihamiehen kädestä ja lunasti heidät vihollisen vallasta. Vedet peittivät heidän ahdistajansa, ei yhtäkään niistä jäänyt jäljelle. Silloin he uskoivat hänen sanansa, veisasivat hänen ylistystään. Mutta pian he unohtivat hänen tekonsa eivätkä odottaneet hänen neuvoansa." Psalmi 106: 7-13.

Tuntuuko tutulta? Tsunami Taimaassa ja monet muut katastrofit ovat koonneet kirkot täyteen kansaa. Sydän on täynnä pelkoa ja tuskaa! On luonnollista, että huudamme avuksi Jumalaa ja Jeesusta, joka voi ahdistunutta auttaa. Sydän rauhoittuu. Pappi puhuu Jumalan ilosanomaa Jeesuksesta.. Yhteys seurakunnassa hoitiaa. "Silloin he uskoivat hänen sanansa ja veisasivat hänen ylistystään."

"Mutta pian he unohtivat hänen tekonsa eivätkä odottaneet hänen neuvoansa." Elämmekö me täällä Suomessa niinkuin Israelin kansa erämaavaelluksella. Emmekö muista, että Jeesus on tullut maailmaan tuomaan Jumalan valtakunnan lähelle. Jeesus ei asu kirkossa. Jeesus asuu sydämessäsi uskollisesti joka päivä, kun otat hänet vastaan. Jeeus vie Sinut Isän syliin lepäämään, niin tässä elämässä kuin tulevassa!

Tänä aamuna, 21.2.2014, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: