torstai 6. helmikuuta 2014

Tule, Jeesus, sydämiimme!

Rakas Lähimmäiseni, herään kello yksi. Tv7:ssä Timo Eskola puhuu Isännän pöydässä ohjelmassa surullista totuutta. Afrikka ja Aasia ovat löytäneet Jeesuksen, mutta Suomi ja muut länsimaat, ns.hyvinvointivaltiot, ovat kadottaneet uskon Kristukseen. Näin käy, kun sokeat taluttajat opettavat meidän julistajiamme. Eskola kehotti lukemaan Galatalaiskirjeen alkua. Paavali kertoo siellä, että hän ei kuunnellut paikallisia opettajia, vaan sai kaiken sanottavansa Jeesukselta, joka otti hänet todistajakseen.

Viisainta olisi, että meidänkin Jeesuksen seuraajien, pitäisi ottaa oppimme suoraan Raamatusta, tai vastuullisten opettajien julistuksesta, ettemme joutuisi harhaan, sillä sokeita taluttajia on tässä maassa paljon. Loppupäätelmä siinä pöytäkeskustelussa oli, että Suomesta on tullut lähetysmaa. Näin on kehitys kehittynyt!

"Jos toisten tukein pettäissä sä tartuit Sanaan Herran. Jos maailman sä myrskyissä sen turviin riensit kerran, niin löysit paikan suojatun, sai sydän siellä rauhaa. Sataman sait sä suojatun, ei siellä myrskyt pauhaa."

Rakas Jumala, auta meitä suomalaisia ymmärtämään, että ilman Sinun Totuuttasi ja uskoa Vapahtajaamme, meidän kansamme "suistuu peitsiin". Isä, sytytä meidät Sinun rakkaudellasi välittämään toisistamme ja kunnioittamaan toisiamme. Anna meille takaisin isiemme usko. Tule, Jeesus, sydämiimme! Aamen.

Tänä aamuna, 6.2.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: