lauantai 22. helmikuuta 2014

"Jumala puhuu"

Rakas Lähimmäiseni, Luoja on pukenut luonnon lumivaippaan. Taas uusi tilanne liikenteessä, kun jääpeite on alla ja lumi päällä. Herra varjele! Jeesus  kanssasi kaikessa, rakas lukijani. Leena-ystävä tuli eilen illalla luokseni yökylään. Ilo nähdä pitkästä aikaa!  Hän toi minulle kirjan "Jumala puhuu". Siinä on sana joka päivälle. Tässä Sinulle tämän päivän sana:

"Sinun tulee ehdottomasti luottaa minuun. Tämä on opittava. Sinua autetaan, sinua johdatetaan, opastetaan - jatkuvasti. Israelin lapset olisivat jo aikaa sitten päässeet luvattuun maahan - vaan heidän epäilyksensä ja pelkonsa ajoi heidät takaisin erämaahan. Muista aina, että epäilys aiheuttaa viivytyksen. Luovutatko kaikki minulle vai et?

Olen sanassani ilmaissut sinulle, miten sinun tulee elää, ja niin sinun tulee tehdä. Lapseni, olet minulle rakas. Luota hellään rakkauteeni. Se ei koskaan petä sinua. Älä sinäkään petä rakkauttani.

Jos näkisit, niin ymmärtäisit, sinulla on paljon opittavaa voidaksesi pysyttää pelon kaukana ja säilyttää rauhan. Epäilyksesi estävät työtäni. Et saa epäillä. Kristus kuoli pelastaakseen sinut synnistä, epäilyksestä ja murehtimiselta. Usko ehdottomasti minuun."

Rakas Jumala, Sinä puhut meille, Sinä kuulet meitä, Sinä rakastat meitä. Onhan Jeesus Kristus lunastanut meidät Sinun lapsiksesi, rakas Isä! Hän vuodatti Pyhän verensä tähtemme Golgatan kummulla ja voitti kuoleman, että me saamme elää iankaikkisesti Sinun kanssasi,Isä. Kiitos Jeesus tästä armolahjasta! Opeta meitä tutkimaan Sanaa Pyhän Hengen kanssa. Opeta meitä luottamaan Sinuun! Aamen

Tänä aamuna, 22.2.2014, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Hyvä sana. Kirsti2

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti2, A Russel on toimittanut Jumalan puhetta joka päivälle. En tiedä, kuka on alkuperäinen kirjoittja. Kun uskomme ja luotamme Jeesukseen pysymme Häntä lähellä! Mummi