tiistai 18. helmikuuta 2014

Yltäkylläisyys, Jumalan lahja.

Rakas Lähimmäiseni, tänä yönä keksin uuden konstin, miten nukutaan heräämättä koko yö! Olen aina halunnut nukkua ilman sukkia, samoinkuin päivänikin elän. Eilen illalla villaiset sukat unohtuivat jalkaani kun nukahdin. Tänä aamuna heräsin vasta puoli kuudelta. En ollut herännyt kertaakaan koko yönä. Kiitos Herralle! Kokeilepa Sinäkin.

Kun avasin Raamatun, edessäni oli Psalmi 66 ja kynällä ympäröity jakeet 9-12. "Hän antaa meidän sielullemme elämän eikä salli meidän jalkaimme horjua. Sillä sinä, Jumala, olet koetellut meitä, olet sulattanut meitä, niinkuin hopeaa sulatetaan. Sinä veit meidät verkkoon, panit kuorman meidän lanteillemme. Sinä annoit ihmisten ajaa päämme päällitse, me jouduimme tuleen ja veteen. Mutta sinä veit meidät yltäkylläisyyteen."

Koettelee, vaan ei hylkää Herra! Kukapa meistä ei olisi kulkenut erämaataivalta. Jobin elämä on nähty läheltä, mutta meidän ei ole tarvinnut sortua epätoivoon, kun olemme saaneet maistaa Isän rakkautta. Silloinkin, kun tuntuu, että kuormat käyvät ylivoimaisiksi, Jumala on läsnä. Hän on kanssamme kaikessa ja Jeesus meitä vahvistaa! Me saamme huutaa Isän puoleen ja odottaa. Eräänä päivänä Hän puhaltaa haavoihimme ja ottaa syliin. Siinä saamme levätä. Ei meiltä mitään puutu!

Kuinka suuren lahjan Sinä, Taivaallinen Isämme, Kaikkivaltias Jumala, oletkaan meille antanut Jeesuksessa, Vapahtajassamme, kun Hän johdatti meidät Sinun lapsiksesi. Sinä tyydytät sydämemme armollasi ja hyvyydelläsi ja annat meille yltäkylläisyyden. Kiitos ja ylistys Sinulle, Pyhä Jumala! Aamen

Tänä aamuna, 18.2.2014, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Huh huh. Kylläpä ns.kolahti heti aamusta. Tuossahan tilanteessa sitä menen. Itkun kanssa luin tekstisi moneen kertaan. Voi hyvä tavaton. Sitä ei voi ymmärtää jos ei tuossa tilanteessa elä.Psalmit ovat meille myös suurta lahjaa.

Ja sitten lohdutus tuli vielä tueksi.Kiitos olkoon Kaikkivaltiaalle Jumalalle.

Täytyypä kokeilla tuota villasukka menetelmää. Iso kiitos blogistasi. Voimia ja jaksamista sen kirjoittamiseen.

Lämmöllä ja rakkaudella sisareni voimia tähänkin päivään.-Pekka-

Anonyymi kirjoitti...

Tänään sain ystävältäni tekstiviestinä sanan:

Jes. 43:2 Jos vetten läpi kuljet, olen minä sinun kanssasi, jos virtojen läpi, eivät ne sinua upota; jos tulen läpi käyt, et sinä kärvenny, eikä liekki sinua polta.

Jumala, kiitos todella Sanastasi, joka ON Elävä sana!

Mennään Jeesus tämäkin päivänä yhdessä, sinun varjeluksessasi ja johdossasi.

Siunaus Pekalle ja itse kullekin. Ja tietty myös mummille.

Olen jo vuosia nukkunut villasukat jalassa. saa todellakin paremman unen. Muuten ainakin minulla vetää herkästi suonta nukkuessa, vallankin jos jalat joutuvat pois peiton alta.

t. yx waari

Pekka kirjoitti...

Kiitos siunauksesta yx waari. Samoin sinulle siunausta ja voimia. Jeesus on kanssasi.

Tiedäthän että kannattaa käyttää tuohon
suonenvetoon mangnesiumia. Auttaa.

mummi kirjoitti...

Rakkaat veljet, Pekka ja yx waari, kiitos kommenteistanne. Sana on elävä ja virvoittaa sieluamme silloinkin kun voimat ovat kateissa. Kiitetään Jeesuksen armosta ja rauhasta ja Pyhän Hengen yhteydestä! Mangnesium auttaa suonenvetoon tai kourallinen pähkinöitä aamuisin. Mummi