lauantai 1. helmikuuta 2014

Jeesuksen tehtävä on pelastaa.

Rakas Lähimmäiseni, Jeesus-iloa elämääsi rukoilen tänä aamuna! Se on ihmeellinen ilo, että se nuorentaa vanhan mummin "syleilemään koko maailmaa aamuun herätessään." Näkee Jeesuksen mahdollisuuden kaikessa, mikä eteen tulee. Sitten kun lähtee liikkeelle, tuntuvat kankeat jalat!

Eilen illalla olimme raamattupiirissa, toistakymmentä ystävää Mikaelin seurakunnasta. Oppaamme oli: "Sanassa ilosanoma" Mailis Janatuisen ja Päivi ja Jari Kekäleen raamatunlukuopas. Teksti: Joh.8:1-11, Jeesus kutsuu avioliittonsa rikkonutta. Paljon hyviä kysymyksiä. Hyviä ajatuksia piirissä!

Aamuvarhaisella Jeesus tulee pyhäkköön. Kun kansaa kokoontuu hänen luokseeen hän alkaa opettaa heille ilosanomaa Jeesuksesta. Mutta sen ajan laintuntijat, fariseukset ja kirjanoppineet, keskeyttävät  hetken raahaamalla sinne aviorikoksesta yllätetyn naisen ja tivaavat Jeesukselta, että Mooseksen lain mukaan tämä nainen on kivitettävä, mitäs sanot? "Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä."

Jeesuksen Totuus kohtasi jokaisen läsnäolijan: "kaikki ovat syntiä tehneet ja Jumalan kirkkautta vailla." Jokainen tajusi tämän, ja häipyi hiljaa pois paikalta. Nainen jäi Jeesuksen tuomittavaksi, mutta koska Jeesus on tullut maailmaan pelastamaan kaikki ihmiset, Hän armahti naisen: "En minäkään sinua tuomitse. mene, äläkä tästedes syntiä tee." Vain yksi siitä suuresta joukosta sai Jeesus-ilon ja rauhan sydämeensä!

Rakas Jumala, armahda meitä, että me kaikki seurakunnissamme totuuden kuultuamme, uskallamme katsoa sydämiimme ja nähdä, että tarvitsemme armon Jeesukselta, ja että me tarvitsemme Jeesus-iloa arkeemme! Aamen.

Tänä aamuna, 1.2.2014, ilolla Mummi.2 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Jeesus ilo tosiaan on suurinta,kauneinta ja kestävintä iloa tässä myllertävässä maailmassa. Niinhän se menee että vaikka meidän ulkoinen olemuksemme muuttuukin ja kaikki vanhenemme,niin sisäinen uskon mielemme päivä päivältä uudistuu.

Olen saanut paljon hyviä ja rakentavia uskon eväitä blogistasi.Ja suhtautumis tavastasi Jeesukseen. Se kuule on niin että Jumalan antama rakkaus välittyy blogissasi.

Kaikella rakkaudella totean että isäsi on ollut väärässä ainakin siinä suhteessa ettei sinusta mihinkään olisi. Erehtyviä kun olemme.

Mummista taitaa olla moneen asiaan. Ja tärkeintä sanomaa tuot esiin. Taidanpa sanoa jes. Ja omassa muurin aukossa seisot vahvana,kuten me Kristityt toteamme.

Siunausta viikonloppuusi ja raamattupiiriisi. -Pekka-

mummi kirjoitti...

Pekka, rakas veljeni Kristuksessa, kiits taas runsaasta kannustuksestasi! Jeesus Krietus on meidän voimamme! Mummi