maanantai 24. maaliskuuta 2014

Eläinystävämme

Rakas Lähimmäiseni, kun tulin eilen illalla messusta, minua odotti yllätys! Runoystäväni oli käynyt ja tuonut minulle hellyttävän kissakirjan: "Mirri ja me muut". Rakastava perhe ja rakastettu Mirri! Isäntä on kuvittanut kirjan taidolla. Kiitos, rakkaat ystävät! Pieniä ihania runoja: "Sinulla on antelias ja jalo sydän Puolet hiirestä kerran kesässä tuot Isännän ihmeteltäväksi "                                                                            

 Mitä olisi meidän elämä ilman eläimiä, lemmikkiystäviä tai yleisiä? Minulla on vain Tintit ja muut linnut allergiani takia. Minun tinttini viestivät minulle elämänsä asioita, Joskus ilo on ylimmillään, joskus kuuluu hätähuuto, vasinkin silloin kun ruoka on päässyt loppumaan.

Muistan kerran, että lumisella liukkaalla portaalla liukastuin ja lensin kaaressa pihalumeen. En voinut nousta kivun tähden ja jäin kertomaan Isälle kivuistani. Tinttiystäväni tulivat porraskaiteelle ihmettelemään mikä mummille tuli. Ne keskustelivat keskenään, jos niillä olisi ollut kännykkä, ne olisivat varmaan kutsuneet ambulanssin. Kömmin kuitenkin ylös aikojen perästä, kun kipu oli hellittänyt. Kiitin Isää varjeluksesta ja pihaystävistäni!

Rakas Jumala, meidän kaikkien Taivaallinen Isä, kiitos siitä, että olet luonut eläimet! Kun tinttiä katsomme, näemme pienen ihmetekosi. Se on täydellinen luomistyösi. Kun Mirriä silitämme, se alkaa kehrätä kiitosta. Sinä olet luonut meidätkin yhteyteen keskenämme. Kiitos eläimistä!

Tänä aamuna, 24.3.2014, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

Terttumarja kirjoitti...

Ihanasti kerroit lintuystävistäsi ja niistä kisuistakin.
Kyllä jokaisella ihmisellä pitäisi olla joku eläinystävä, joko sisällä tai ulkona.
Minä tykkään seurata lintuja, on kiva tutkia kirjoista tai netistä, mikä lintu milloinkin on kyseessä. Siis ellei lintu ole jo ennestään tuttu.
Oli meillä kerran koirakin - ja töpöhäntä kissa.

mummi kirjoitti...

Rakas Rosina, kiitos kun kerroit ystävistäsi. On mielenkiintoista seurata lintujen muuttoa näin keväällä. Mummi